Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Η γερμανική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη φωτογραφία – έστω και σκοτεινή – από το νέο αμιγώς ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο που έχει στα σκαριά, καθώς και ορισμένες από τις προδιαγραφές του. Το 2026 θα το δούμε στους δρόμους

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μοντέλο ονομάζεται Trinity, ανήκει στα premium sedan και θα λανσαριστεί στην αγορά το 2026. Η κατασκευή του θα γίνει στο εργοστάσιο του Βόλφσμπουργκ, με τη Volkswagen να κάνει λόγο για ένα όχημα που θέτει νέα πρότυπα όσον αφορά στις ψηφιακές υπηρεσίες, την ταχύτητα φόρτισης των μπαταριών και την εμπειρία οδήγησης.

Θα ενσωματώνει τεχνολογία αυτόνομης κίνησης Επιπέδου 4, κάτι που σημαίνει ότι θα μπορεί να κινηθεί χωρίς τη βοήθεια του οδηγού τόσο σε συνθήκες πόλης, όσο και στον αυτοκινητόδρομο.

Η αισθητική του θα είναι σπορτίφ και το εσωτερικό πρωτοποριακό. Θα εξοπλίζεται με τα πιο σύγχρονα συστήματα και επαναστατικές ψηφιακές λύσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τον Ralf Brandstätter, επικεφαλής της VW,  το Trinity σχεδιάζεται και αναπτύσσεται με στόχο να εξοικονομεί χρόνο και άγχος από οδηγό και επιβάτες. Να τους μεταφέρει στον τελικό προορισμό χαλαρά και με απόλυτη ασφάλεια.

 

Η Volkswagen φτιάχνει 6 μέγα-εργοστάσια και 18.000 σταθμούς φόρτισης

Οδεύει για την κορυφή στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα το VW Group

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης