Το περίπτερο που είχε η Kosmocar στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ήταν αφιερωμένο αποκλειστικά στην ηλεκτροκίνηση. Είχε από αυτοκίνητα μέχρι ποδήλατα. Τα φώτα έπεσαν πάνω στο ολοκαίνουριο σπορ all-rounder SUV της VW ,το ID.4 GTX, το οποίο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Η Kosmocar, επίσημος εισαγωγέας των Volkswagen, Audi και Skoda στην Ελλάδα, συμμετείχε στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης με ένα περίπτερο αφιερωμένο αποκλειστικά στην ηλεκτροκίνηση. Στο περίπτερο υπήρχαν μόνο ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Εκτός από το ID.4 GTX οι επισκέπτες είχαν το Audi Q4 e-tron και το SKODA ENYAQ iV. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα τρία αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα, αν και εκπρόσωποι τριών ξεχωριστών μαρκών του Volkswagen Group, έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό. Βασίζονται στη ΜΕΒ, την αρθρωτή πλατφόρμα ειδικά για την ηλεκτροκίνηση που έχει εξελίξει το Group. Το γεγονός αυτό τους προσδίδει εξαιρετικά τεχνολογικά πλεονεκτήματα που εξασφαλίζουν ξεχωριστό design με κορυφαίους εσωτερικούς χώρους και την ιδανική εκμετάλλευση της ηλεκτρικής ενέργειας, με αποτέλεσμα εξαιρετικά μεγάλη αυτονομία. 

Το  παρών στο περίπτερο της Kosmocar έδωσαν και τα ηλεκτρικά ποδήλατα της Kosmoride, που προσφέρουν μια σύγχρονη, εναλλακτική και οικολογική μορφή αστικής μετακίνησης, διευρύνοντας ταυτόχρονα τις δυνατότητες κάθε ποδηλάτη.

Ένα τμήμα του περιπτέρου ήταν αφιερωμένο στο πρόγραμμα «Αστυπάλαια-Πράσινο και Αειφόρο Νησί», που από κοινού υλοποιούν η Ελληνική Δημοκρατία και το Volkswagen Group, με τη συνδρομή της Kosmocar.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης