Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Πρόκειται για το ισχυρότερο και ταχύτερο pick-up truck της αμερικανικής φίρμας. Ένα εντυπωσιακό από πλευράς εμφάνισης όχημα, με επιβλητικό παρουσιαστικό και υψηλές δυνατότητες κίνησης σε όλα τα εδάφη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με δύο ηλεκτρικά μοτέρ ισχύος άνω των 450 ίππων. Το F-150 EV αναμένεται να παρουσιαστεί το επόμενο διάστημα. Στην αγορά των ΗΠΑ θα λανσαριστεί το 2022, με την κατασκευή του να γίνεται στο εργοστάσιο του Dearborn. Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, θα τροφοδοτείται από δύο πανίσχυρους ηλεκτροκινητήρες απόδοσης άνω των 450 ίππων.

Στο εσωτερικό θα τοποθετηθούν ψηφιακές οθόνες με high-tech λειτουργίες και over-the-air αναβαθμίσεις. Επίσης θα έχει ειδικό σύστημα ρυμούλκησης, χώρο αποσκευών κάτω από το καπό και έξυπνες λειτουργίες για τη διευκόλυνση των επαγγελματιών.

Θα μπορεί να κινηθεί σε κάθε τερέν και ιδιαίτερα σε ολισθηρές επιφάνειες, γεγονός που θα εκτιμήσουν οι κάτοικοι της βόρειας Αμερικής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε το ηλεκτρικό F-150 να κινείται με χαρακτηριστική άνεση στο χιόνι και να ντριφτάρει δίπλα στη Mustang Mach-E.

 

Πολύ μεγάλη η ζήτηση για το ηλεκτρικό Ford F-150

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης