Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Κινείται αμιγώς ηλεκτρικά, μπορεί να οδηγηθεί με δίπλωμα μοτοποδηλάτου έως 50 κ.εκ. και σε κάποιες χώρες όπως η Γαλλία επιτρέπεται σε παιδιά άνω των 14 ετών, είναι μοντέρνο, διασκεδαστικό και διθέσιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Citroen Ami προκάλεσε το ενδιαφέρον όλων από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκε. Είναι ιδανικό για κίνηση στην πόλη, εξαιρετικά ευέλικτο και πρακτικό. Παρκάρει παντού χάρη στα 2,41 μέτρα μήκους του αμαξώματος, αναπτύσσει ταχύτητα έως 45 χλμ./ώρα και έχει αυτονομία έως 75 χιλιόμετρα.

Λαμβάνει ενέργεια από μπαταρία χωρητικότητας 5.5 kWh, που φορτίζει σε περίπου 3 ώρες. Το Ami υποστηρίζει Στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες μπορεί να το οδηγήσει ένας 16χρονος, αρκεί να είναι κάτοχος διπλώματος μοτοποδηλάτου (ΑΜ).πλήρως τις ανάγκες στα μεγάλα αστικά κέντρα. Προσφέρεται σε διάφορες εξοπλιστικές εκδόσεις, με έντονα χρώματα, ελκυστικά πακέτα και εξατομικευμένα στοιχεία.

Το λιλιπούτειο τετράτροχο της Citroen πωλείται εδώ και αρκετό καιρό σε Γαλλία και Γερμανία, με τις τιμές του στη χώρα παραγωγής να ξεκινούν από μόλις 6.000 ευρώ, χάρη και στα κίνητρα που δίνει η κυβέρνηση. Στην Ισπανία, όπου οι παραγγελίες άνοιξαν πρόσφατα, το κόστος για τη βασική έκδοση είναι στα €7.200.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης αξίζει να σημειώσουμε ότι στις μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές υπάρχει η δυνατότητα ενοικίασης από τη γαλλική φίρμα ανά ημέρα ή μήνα, με τιμές που ξεκινούν μόλις από τα 19,99 ευρώ/μήνα.

Για την πόλη είναι το ιδανικό όχημα.

Απλό, όμορφο και πρακτικό το εσωτερικό.
 

Το μήκος του δεν φθάνει καν τα 2,5 μέτρα.
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το μικρότερο van ανήκει στη Citroen

Το Citroen C3 έγινε εκατομμυριούχος!

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης