Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Είναι το πιο πλούσια εξοπλισμένο μικρό αυτοκίνητο, διαθέτοντας από τη βασική έκδοση το πακέτο «Hyundai SmartSense S-10» και ενσωματώνοντας 12 συνολικά συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, μεταξύ των οποίων είναι αυτό του αυτόματου φρεναρίσματος με ανίχνευση πεζών, αυτό της προειδοποίησης κόπωσης του οδηγού και αυτό της ομαλής εκκίνησης της ανηφόρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, φέρει έγχρωμη οθόνη αφής 8 ιντσών -τη μεγαλύτερη στην κατηγορία των οχημάτων πόλης- με πληθώρα λειτουργιών και εφαρμογών συνδεσιμότητας, καθώς και κάμερα οπισθοπορείας, βοηθώντας τον οδηγό να παρκάρει εύκολα και γρήγορα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η οθόνη είναι συμβατή με Apple CarPlay και Android Auto, δίνοντας τη δυνατότητα στον χρήστη να διαχειρίζει τις επαφές που έχει στο smartphone, να πλοηγείται με τους κορυφαίους παγκοσμίως χάρτες της Google στην ελληνική γλώσσα και με πραγματική πληροφόρηση κίνησης στον δρόμο, καθώς και ενημέρωση για κάμερες ταχύτητας σε όποιες χώρες επιτρέπεται από τον νόμο.

Επιπλέον, δεν λείπει η USB θύρα ταχείας φόρτισης smartphone και το σύστημα E-Call, δίνοντας τη δυνατότητα κλήσης του πανευρωπαϊκού αριθμού έκτακτης ανάγκης 112 σε περίπτωση ατυχήματος.

Το νέο Hyundai i10 βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα, με τις τιμές να ξεκινούν από 11.190 ευρώ για τις εκδόσεις με τον 1.000άρη κινητήρα των 67 ίππων και από 11.750 ευρώ γι΄ αυτές με τον 1.2 λτ. απόδοσης 84 ίππων.

Δείτε εδώ όλα τα χαρακτηριστικά του i10

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης