H Ford Performance έδωσε στη δημοσιότητα ένα εκπληκτικό video, παρουσιάζοντας σε εικονική πραγματικότητα 360 μοιρών το τελευταίο επεισόδιο της σειράς Gymkhana.

Τα γυρίσματα του Gymkhana NINE: Raw Industrial Playground, πραγματοποιήθηκαν σε διάφορους εγκαταλελειμμένους βιομηχανικούς χώρους στη Δυτική Νέα Υόρκη και διήρκησαν τέσσερις μήνες. Η παραγωγή ήταν χολιγουντιανών προδιαγραφών, με τον Ken Block και την ομάδα του Hoonigan Racing Division να δίνουν έμφαση στην ωμή οδηγική δράση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κορυφαίες στιγμές ήταν το ντριφτάρισμα του αμερικανού οδηγού με το Ford Focus RS RX μπροστά από το τρένο και γύρω από το ελικόπτερο με το κρεμασμένο F-150 Raptor. Θέλοντας να δώσει σε όλους τους fans την ευκαιρία να ζήσουν μια πιο ζωντανή εμπειρία, η εταιρεία δημιούργησε δύο επεισόδια εικονικής πραγματικότητας.

Στο πρώτο παρουσιάζονται πλάνα από τα παρασκήνια και τα γυρίσματα των σκηνών δράσης. Βέβαια, για να το απολαύσει κανείς, χρειάζεται να κατεβάσει την εφαρμογή FordVR και να διαθέτει τα γυαλιά virtual reality.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης