Συνταγή που κερδίζει, δεν την αλλάζεις λέει ο σοφός λαός μας και το Fiat Panda είναι η πιο τρανταχτή απόδειξη. Η τρέχουσα γενιά του Fiat Panda υπάρχει για περισσότερο από μια δεκαετία, αλλά η παραγωγή της θα συνεχιστεί μέχρι το 2026 στο εργοστάσιο Pomigliano στη νότια Ιταλία, όπου η Stellantis θα παράγει επίσης την Alfa Romeo Tonale από φέτος.

Το Panda τρίτης γενιάς παρουσιάστηκε το 2011 και ενώ έχει λάβει αρκετές αναβαθμίσεις τεχνολογίας και κινητήρων με τα χρόνια, παραμένει σε μεγάλο βαθμό το ίδιο. Αποτελεί ένα από τα best seller τόσο εντός Ιταλίας όσο και στην Ευρώπη για την κατηγορία του καθώς αποτελεί ένα προσιτό και οικονομικό σε χρήση μοντέλο που διευκολύνει την κίνηση στην πόλη και δεν ζητάει τίποτα παραπάνω από τα τυπικά service του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή τη στιγμή διατίθεται στις εκδόσεις Cross, Sport και Life ενώ μπορεί να συνδυαστεί τόσο με 1.000άρη υβριδικό κινητήρα, όσο και με 900άρη CNG φυσικού αερίου αλλά και 1.200άρη LPG. Μάλιστα διαθέσιμη είναι και η εξαιρετική τετρακίνητη εκδοχή που ξεκλειδώνει και άλλα τερέν. 

Το πρωτότυπο Fiat Centoventi που έκανε το ντεμπούτο του στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης το 2019 και έλαβε έγκριση για παραγωγή το 2020, θεωρείται ότι είναι η πρώτη γεύση του ηλεκτρικού διαδόχου του Panda. Το γεγονός ότι το Panda με θερμικούς κινητήρες θα πωλείται μέχρι το 2026, όταν και θα είναι 15 ετών, δεν σημαίνει ότι η Fiat δεν θα παρουσιάσει την επόμενη γενιά νωρίτερα.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης