Το Doblo Gargo είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ελαφρά επαγγελματικά στην Ευρώπη και το Νο1 στην κατηγορία του στην Ελλάδα. Ειδικά στην έκδοση φυσικού αερίου σάρωσε σε πωλήσεις, κατακτώντας σχεδόν το 50% της αγοράς. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μεγάλη γκάμα του μοντέλου, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η έκδοση CNG προσφέρει σχεδόν τις ίδιες δυνατότητες μεταφοράς με τις συμβατικές εκδόσεις, καλύπτει πλήρως τις ανάγκες του επαγγελματία.

Με στόχο τη μέγιστη οικονομία καυσίμου και την αύξηση της αυτονομίας, η Fiat Professional πρόσθεσε στο Doblo Cargo Maxi μία ακόμη δεξαμενή φυσικού αερίου, ανεβάζοντας τη συνολική χωρητικότητα CNG στα 22 κιλά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μαζί με το ρεζερβουάρ βενζίνης των 22 λίτρων, το Doblo Cargo Maxi CNG με τον κινητήρα 1.4Τ των 120 ίππων προσφέρει συνδυαστική αυτονομία 750 χιλιομέτρων. Παράλληλα για κάθε 100 χλμ. που διανύει το όχημα, ο χρήστης καταβάλλει για καύσιμο περίπου 4 ευρώ, κόστος σημαντικά χαμηλότερο από κάθε άλλο είδος καυσίμου (diesel, υγραέριο). 

Χάρη στην προωθητική ενέργεια της Fiat Professional, το Doblo Cargo CNG είναι διαθέσιμο από 19.950 ευρώ και με άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα μέσω της FCA Capital. Παράλληλα καλύπτεται με εργοστασιακή εγγύηση πέντε ετών ή 200.000 χλμ.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης