Η γερμανική εταιρεία έκανε πράξη την υπόσχεσή της, παρουσιάζοντας ένα ηλεκτροκίνητο όχημα που είναι ικανό να αλλάξει τους κανόνες του παιχνιδιού.

Το νέο Ampera-e αναμένεται στις αγορές το 2017, συνδυάζοντας το πρωτοποριακό σύστημα κίνησης με την προηγμένη συνδεσιμότητα, τη δυναμική συμπεριφορά στον δρόμο, την αυξημένη αυτονομία και την προσιτή τιμή. Η επίπεδη μπαταρία είναι τοποθετημένη κάτω από το πάτωμα της καμπίνας, χωρίς να επηρεάζει τις συμπαγείς διαστάσεις του αμαξώματος. Έτσι, διαμορφώνεται ένα ευρύχωρο εσωτερικό με άνετα καθίσματα για πέντε επιβάτες και ικανοποιητικό χώρο αποσκευών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την Opel, διαθέτει τη μεγαλύτερη αυτονομία με πλήρη φόρτιση από τα περισσότερα ηλεκτρικά μοντέλα της αγοράς και είναι το πιο φθηνό. Επίσης, προσφέρει τη βραβευμένη υπηρεσία προσωπικής υποστήριξης και συνδεσιμότητας Opel OnStar καθώς και τεχνολογίες συνδεσιμότητας και infotainment που ενσωματώνουν άριστα smartphones και λοιπές ηλεκτρονικές συσκευές μέσα στο όχημα.

Όπως δήλωσε ο CEO της εταιρείας, Dr. Karl-Thomas Neumann, το Ampera-e θα ανοίξει τον δρόμο προς την ηλεκτρική μετακίνηση, καταρρίπτοντας τα εμπόδια του υψηλού κόστους και της μειωμένης αυτονομίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πατήστε εδώ για να δείτε όλη την γκάμα Opel


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης