Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Πατάει σε ζάντες 22 ιντσών, διαθέτει ένα από τα πιο δυναμικά bodykit, στοιχεία από αγωνιστικά οχήματα κι έναν πανίσχυρο κινητήρα. Η κορυφαία έκδοση του Nissan Patrol με την υπογραφή της Nismo είναι ήδη διαθέσιμη στη Μέση Ανατολή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Patron Nismo είναι ένα από τα πιο «καυτά» SUV, ένα όχημα με γονίδια GT-R που τροφοδοτείται από τον ατμοσφαιρικό V8 κινητήρα χωρητικότητας 5,6 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 434 ίππους και 560 Nm ροπής.

Το μοτέρ συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων που έχει ρυθμιστεί για ταχύτερες αλλαγές. Η ανάρτηση είναι της Bilstein, με το πλαίσιο και το τιμόνι να έχουν δεχθεί τις απαραίτητες βελτιώσεις προκειμένου να υποστηρίζουν τις προδιαγραφές του μηχανικού συνόλου.

Όσον αφορά στις επιδόσεις, η Nissan δεν αναφέρει το παραμικρό. Ωστόσο είναι βέβαιο πως μιλάμε για ένα πολύ γρήγορο αυτοκίνητο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τρεις σειρές καθισμάτων με 8 θέσεις στην καμπίνα.Από αισθητικής πλευράς ξεχωρίζουν οι ευμεγέθεις ζάντες 22 ιντσών, η τεράστια μάσκα εμπρός, οι μεγάλοι αεραγωγοί, τα κόκκινα splitter περιμετρικά, το ματ γκρι χρώμα του αμαξώματος, τα αεροδυναμικά βοηθήματα και ο διαχύτης με τις οβάλ απολήξεις της εξάτμισης.

Στο εσωτερικό, έχουν τοποθετηθεί σπορ καθίσματα, επενδύσεις από alcantara και carbon και κόκκινες λεπτομέρειες. Οι διπλές οθόνες στο ταμπλό παραμένουν ως έχουν, με το σύστημα πολυμέσων να υποστηρίζει Android Auto και Apple CarPlay και το ηχοσύστημα να προέρχεται από την Bose.

Εκπληκτική η μάσκα του ιαπωνικού SUV.

Επιβλητικό αμάξωμα με ελκυστικές λεπτομέρειες και αεροδυναμικά βοηθήματα.

Το κόκκινο και το μαύρο κυριαρχούν στο εσωτερικό.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης