Εκμεταλλευόμενη τα πλεονεκτήματα της επιβατικής έκδοσης του δημοφιλούς Panda, η Fiat Professional δημιούργησε το Panda Van, ένα μοντέλο που ξεχωρίζει για την ευελιξία, την πρακτικότητα και τις υψηλές δυνατότητες κίνησης σε κάθε επιφάνεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το όχημα καλύπτει τις ανάγκες κάθε επαγγελματία και προσφέρεται με τρία μηχανικά σύνολα. Στη βάση της γκάμας βρίσκεται ο ατμοσφαιρικός κινητήρας βενζίνης 1.2 λίτρου με τους 69 ίππους. Επίσης, υπάρχει η έκδοση CNG με τον Twinair απόδοσης 80 ίππων, η οποία διακρίνεται για την αυτονομία, την οικονομία καυσίμου και χαμηλό κόστος χρήσης, ενώ για όσους κινούνται σε δύσβατα εδάφη, το Panda Van διατίθεται και ως τετρακίνητο με βενζινοκινητήρα Twinair 85 ίππων.

Χάρη στο χαμηλό βάρος, την ικανή τετρακίνηση, το αυξημένο ύψος από το έδαφος αλλά και τις συμπαγείς διαστάσεις, το Panda Van 4X4 αποτελεί μία πρόταση με μοναδικά χαρακτηριστικά για την κατηγορία των Mini-Vanette.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με ωφέλιμο όγκο φόρτωσης 1 μ3, το μικρό επαγγελματικό διαθέτει την κορυφαία αναλογία διαστάσεων/μεταφορικών δυνατοτήτων, διατηρώντας παράλληλα ένα σημαντικό ωφέλιμο βάρος (έως 510 κιλά). Παράλληλα η πρακτικότητα ενισχύεται από τις πέντε πόρτες και τα ακάλυπτα τζάμια πίσω.

Όπως κάθε μοντέλο της Fiat, έτσι και αυτό, καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση πέντε ετών και αντίστοιχης διάρκειας κάλυψη οδικής βοήθειας. Οι τιμές ξεκινούν από 9.070 ευρώ (πλέον Φ.Π.Α και συμπεριλαμβανομένης έκπτωσης συνολικής αξίας 2.500 ευρώ που ισχύει για όλη τη γκάμα του Panda Van).

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης