Η ιαπωνική φίρμα εγκαινιάζει το νέο τμήμα «Special Vehicle Projects», με ένα εκπληκτικό ελαφρύ επαγγελματικό όχημα, το οποίο θα ενθουσιάσει τους φίλους των τεσσάρων τροχών.   

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αυτοκίνητο βασίζεται στο L200, φέρει την κωδική ονομασία «Project Swarm» και παρουσιάστηκε στην έκθεση Επαγγελματικών Αυτοκινήτων στο Birmingham της Αγγλίας. Έχει αναβαθμιστεί σε κάθε σημείο, από την εμφάνιση, έως τον εξοπλισμό και τα μηχανικά μέρη, εντυπωσιάζοντας με τα χαρακτηριστικά του.

Η special έκδοση του L200, φέρει νέο bodykit εξωτερικά, περιλαμβάνοντας μεγαλύτερα φτερά, ζάντες ελαφρού κράματος, ειδικά ελαστικά, νέους προφυλακτήρες, roll cage, φώτα LED, καινούργια ανάρτηση, βίντσι, υποδοχές για δύο ρεζέρβες και ποδήλατα στην ειδικά τροποποιημένη καρότσα και πολλά ακόμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δυστυχώς, πρόκειται για one-off έκδοση, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα βγει στην παραγωγή. Για όσους επιθυμούν κάτι ιδιαίτερο όμως, υπάρχει το L200 Barbarian SVP που επίσης έκανε πρεμιέρα στην βρετανική έκθεση. Θα κατασκευαστούν μόλις 250 μονάδες, σε απόχρωση Electric Blue – την ίδια με το Project Swarm – και Cosmos Black.

Το Barbarian SVP έχει ελκυστική εμφάνιση, χάρη στις ζάντες 17 ιντσών με ελαστικά BF Goodrich all-terrain, τους ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, τα μαύρα και χρωμιωμένα διακοσμητικά, τα προστατευτικά σε θόλους και πάτωμα, τα custom σκαλοπάτια στο πλάι και τις μαύρες ράγες οροφής.

Αναβαθμισμένη είναι και η καμπίνα, με τον 2.4 diesel κινητήρα των 181 ίππων να συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων ή αυτόματο με paddles στο τιμόνι. Το L200 Barbarian SVP είναι ήδη διαθέσιμο προς παραγγελία στη Μεγάλη Βρετανία, έναντι 28.479 λιρών.

Δείτε το L200 παραγωγής


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης