Μια νέα ειδική έκδοση του εκπληκτικού Ram 1500 θα παρουσιάσει η αμερικανική φίρμα στην επερχόμενη έκθεση του Ντιτρόιτ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ονομάζεται 1500 Rebel Black special edition και απευθύνεται σε όσους επιθυμούν ένα ξεχωριστό pick-up όχημα, με ιδιαίτερο στιλ, δυναμική εμφάνιση και μάτσο χαρακτηριστικά. Προσφέρεται σε διάφορα χρώματα, αλλά αυτό που ξεχωρίζει είναι το μαύρο με τις αντίστοιχες αποχρώσεις σε προστατευτικά και ζάντες.    

Ακόμα πιο εντυπωσιακή είναι η καμπίνα, περιλαμβάνοντας μαύρα θερμαινόμενα καθίσματα με ανάγλυφο το σήμα της μάρκας, ραφές στο κεντρικό υποβραχιόνιο, νέα διακοσμητικά σε όλες τις επιφάνειες και πατάκια από καουτσούκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός από τις αισθητικές αναβαθμίσεις, το αμερικανικό όχημα έχει βελτιωθεί σε ορισμένα σημεία προς όφελος των off-road αναζητήσεων. Περιλαμβάνει επιπλέον προστατευτικά περιμετρικά του αμαξώματος, ελαστικά all-terrain 33 ιντσών, γάντζους ρυμούλκησης, αερανάρτηση και αμορτισέρ της Bilstein.

Οι πωλήσεις του στις ΗΠΑ θα ξεκινήσουν τον Μάρτιο, με την τιμή εκκίνησης να ορίζεται στα 46.910 δολάρια. Τροφοδοτείται από τον V6 3,6 Pentastar κινητήρα των 305 ίππων και τον θηριώδη V8 5,7 ΗΕΜΙ με τους 395 ίππους και τα 555 Nm ροπής. 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης