Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Σεισμοί, φωτιές, πανδημίες. Επειδή μόνο οι εξωγήινοι έχουν λείψει από το φετινό μενού για να ολοκληρωθεί η αποκάλυψη, σας παρουσιάζουμε το καλύτερο όχημα για επιβίωση σε ένα δυστοπικό σκηνικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάποιος θα σκεφτεί, χρειάζομαι κάτι γρήγορο για να μπορώ να ξεφεύγω. Κάποιος άλλος θα σκεφτεί κάτι μεγάλο για να μεταφέρει περισσότερες προμήθειες, και κάποιος τρίτος την άνεση. Υπάρχει ένα όχημα που τα συνδυάζει όλα; Ναι.

Κοστίζει 900.000 ευρώ αλλά…
Ο λόγος για το SOD Rise 4X4 που αποτυπώνει την μετατροπή ενός Mercedes-Benz Unimog από την γερμανική εταιρία Stone Offroad Design. Η εντυπωσιακή αυτή κατασκευή καταφέρνει να συνδυάσει την πολυτέλεια με τις κακοτράχαλες διαδρομές τις οποίες ξεκλειδώνει με τους μεγάλους τροχούς και την αυξημένη απόσταση από το έδαφος. 

Εξοπλίζεται με μία μπαταρία ιόντων λιθίου 400 Ah ενώ καλύπτεται και με ηλιακά πάνελ για επιπλέον ηλιακή ενέργεια έως 840 watt. Η απόδοση του συνόλου είναι 440 ίπποι. Από την άλλη μπορεί να μεταφέρει μέχρι και 550λτ. νερό, ενώ διαθέτει ειδικό σύστημα για θέρμανση σε όλες τις εποχές και φυσικά γεννήτρια.
Ενώ η εξωτερική του εικόνα είναι άγρια και αποδεικνύει πως κανένα τερέν δεν το σταματάει, στο εσωτερικό θυμίζει ένα πολυτελές διαμέρισμα. Μεγάλος καναπές, τραπεζάκι, κρεβάτι, πολυέλαιος και τηλεοράσεις είναι μόνο μερικές από τις ανέσεις που παρέχει στους επιβάτες του. Μάλιστα υπάρχει και επένδυση στους τοίχους ώστε να θυμίζουν τοίχους σπιτιού και κανονική πόρτα εισόδου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το καλύτερο από όλα είναι πως αυτή η κατασκευή είναι αφαιρούμενη που σημαίνει πως ανά πάσα στιγμή, το Unimog μπορεί να γίνει ένα «τυπικό» φορτηγό. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης