Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

H Hennessey Performance παρουσίασε ένα απίθανο pick-up truck με εκθαμβωτική εμφάνιση και προδιαγραφές που συναρπάζουν. Το αμερικανικό όχημα ονομάζεται Mammoth 1000 TRX και βασίζεται στο Ram 1500 TRX.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι μηχανικοί της Hennessey βελτίωσαν και αναβάθμισαν το Ram σε κάθε κομμάτι, από το αμάξωμα έως το μηχανικό σύνολο. Ο V8 6,2 λίτρων κινητήρας Hellcat χάρη στις ενισχύσεις αποδίδει πλέον 1.012 ίππους και 1.313 Nm ροπής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι επιδόσεις του Mammoth 1000 TRX είναι ισάξιες ενός καθαρόαιμου sportcar. Τα 0-100 επιτυγχάνονται σε περίπου 3,2 δευτερόλεπτα και το ¼ του μιλίου στον απίστευτο χρόνο των 11,4΄΄. Κοστίζει 150.000 δολάρια

Η κίνηση μεταφέρεται σε όλους τους τροχούς μέσω αυτόματου κιβωτίου 8 σχέσεων, με την αμερικανική φίρμα να επεμβαίνει σε αναρτήσεις, σύστημα διεύθυνσης και λοιπά μηχανικά μέρη προκειμένου να υποστηρίξει τη δύναμη του οχήματος,

Το pick-up truck κοστίζει 150.000 δολάρια και η Hennessey έχει κατασκευάσει ήδη 20 μονάδες, καθώς οι υποψήφιοι αγοραστές από τη βόρεια Αμερική θα είναι αρκετοί.

Φυσικά, το Mammoth φέρει και το ανάλογο αισθητικό πακέτο, περιλαμβάνοντας ζάντες 20 ιντσών με ελαστικά off-road, νέους προφυλακτήρες με μπάρες, αεραγωγό στο καπό και στα φτερά, ματ χρώματα και πολλά ακόμη.

Το εσωτερικό είναι κομψό και σπορτίφ, με σπορ καθίσματα, δερμάτινες επενδύσεις, carbon διακοσμητικά, ηλιοροφή και ψηφιακές οθόνες. Στο ταμπλό μπροστά από τον οδηγό υπάρχει η πλακέτα με τον αριθμό παραγωγής, το όνομα του μοντέλου και το εργοστάσιο όπου κατασκευάζεται.

Τεράστιοι τροχοί 20 ιντσών με ελαστικά εκτός δρόμου.

Υψηλής ποιότητας επενδύσεις στην καμπίνα.

Η πλακέτα στο ταμπλό με το όνομα του μοντέλου και τον αριθμό παραγωγής.

Πανέμορφη μάσκα.

Το αμερικανικό "μαμούθ" μπορεί να πάει παντού.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δείτε το Hennessey Venom F5 να πιάνει τα 321 χλμ./ώρα

Το εξάτροχο «θηρίο» της Hennessey

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης