Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Νέα γκάμα με αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά, προηγμένους κινητήρες, πλήρη εξοπλισμό και μια σειρά ειδικών εκδόσεων περιλαμβάνει το δημοφιλέστερο μοντέλο της αμερικανικής φίρμας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ανανεωμένο Renegade έφτασε στη χώρα μας, με την ελληνική εισαγωγική εταιρεία να ανακοινώνει τις τιμές και όλες τις προδιαγραφές του μοντέλου. Οι υποψήφιοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου προδιαγραφών Euro6D-Final, καθώς και της έκδοσης Plug-in Hybrid.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη βάση είναι ο 1.000άρης Turbo με τους 120 ίππους και τα 190 Nm ροπής. Συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων και έχει μέση κατανάλωση καυσίμου 5,5 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα. Ακολουθεί ο 1.3 Turbo απόδοσης 150 ίππων και 270 Nm ροπής με το εξάρι αυτόματο κιβώτιο DDCT, ενώ στους diesel συναντάμε τον 1.6 MTJ των 130 ίππων και 320 Nm ροπής.

Όσον αφορά στα επίπεδα εξοπλισμού, το Jeep Renegade προσφέρεται στις εκδόσεις «Sport», «Longitude» και «Limited». Επίσης υπάρχει και η επετειακή 80th Anniversary, η οποία, εκτός από τον πλουσιότερο εξοπλισμό, διαθέτει και μια σειρά μοναδικών χαρακτηριστικών, όπως, για παράδειγμα, οι ειδικού σχεδιασμού ανθρακί ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών και το λογότυπο που δημιουργήθηκε για τα 80ά γενέθλια της μάρκας.

Ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας είναι πλήρης σε όλες τις εκδόσεις, περιλαμβάνοντας μεταξύ άλλων ESP με Hill-Assist, σύστημα αυτόνομου φρεναρίσματος, ενεργό σύστημα διατήρησης στη λωρίδα κυκλοφορίας, cruise control, 6 αερόσακους, σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής και αυτόματο κλιματισμό.

Παρά τις σημαντικές αναβαθμίσεις, οι τιμές ξεκινούν από 18.300 ευρώ, που με το όφελος της προωθητικής ενέργειας της Jeep πέφτει στα 17.900 ευρώ για το Renegade 1.0T Sport. Φυσικά, όπως όλα τα μοντέλα της μάρκας, έτσι και αυτό καλύπτεται με 4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και ισάριθμα χρόνια οδική βοήθεια.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης