Ο «μονομάχος» της αμερικανικής φίρμας, το pick-up με τις εντυπωσιακές δυνατότητες κίνησης είναι ήδη διαθέσιμο στις ΗΠΑ και τον επόμενο χρόνο αναμένεται να έρθει και στην Ευρώπη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Gladiator προσφέρεται στις εκδόσεις Sport, Overland και Rubicon, με τις τιμές να διαμορφώνονται στα $35.040, $41.890 και 45.040 δολάρια, αντίστοιχα. Κάτω από το καπό βρίσκεται ο V6 3,6 λίτρων Pentastar κινητήρας απόδοσης 285 ίππων και 352 Νm ροπής. Το μοτέρ συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων ή το αυτόματο 8άρι.

Ο εξοπλισμός ποικίλει ανάλογα την έκδοση, με τη Jeep να δίνει τη δυνατότητα στους υποψηφίους αγοραστές να επιλέξουν ανάμεσα σε μία μεγάλη λίστα έξτρα αξεσουάρ. Σε αυτή περιλαμβάνεται και το φορητό ηχείο, προκειμένου ο οδηγός και οι επιβάτες να ακούν την αγαπημένη τους μουσική στις πιο απομακρυσμένες off-road διαδρομές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ηχείο συνδέεται με με smartphone για αναπαραγωγή μουσική μέσω Bluetooth και USB. Τοποθετείται σε ειδική θήκη πίσω από τα καθίσματα και διαθέτει λειτουργία έξυπνης φόρτισης. Επίσης, είναι αδιάβροχο και δεν επηρεάζεται από τις κακουχίες και τη σκόνη, όπως υποστηρίζει η εταιρεία.

Όσο για την τιμή του, στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού ορίστηκε στα 295 δολάρια. 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης