Τις τεχνολογίες, τα μηχανικά μέρη, τα εργαλεία και την ομάδα μηχανικών που σχεδίασαν και εξέλιξαν το Focus RS RX, με το οποίο συμμετέχουν οι Ken Block και Andreas Bakkerud στο πρωτάθλημα FIA World Rallycross, παρουσιάζει η Ford Performance μέσα από μια σειρά video.

Λόγω της φύσης του συγκεκριμένου αθλήματος, ο σχεδιασμός ενός rallycross αποτελεί μοναδική πρόκληση. Αξιοποιώντας την εκτενή τεχνολογική και μηχανολογική υπεροχή της Ford, η ομάδα εξέλιξης κατάφερε να συλλάβει και να κατασκευάσει ένα ανταγωνιστικό όχημα στην πρώτη της χρονιά ως εργοστασιακή ομάδα, σημειώνοντας τρεις νίκες και ανεβαίνοντας επτά φορές στο βάθρο σε σύνολο 10 αγώνων.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μια ταλαντούχα ομάδα, αποτελούμενη από μέλη της Ford Performance, της M-Sport και της Hoonigan Racing Division, σχεδίασε και κατασκεύασε τα αγωνιστικά Ford Focus RS RX σε λιγότερο από εννέα μήνες. Το επίτευγμα αυτό υλοποιήθηκε σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα χάρη στα προηγμένα τεχνολογικά εργαλεία και το ταλέντο των μηχανικών της.

Τα video εστιάζουν σε τέσσερα διαφορετικά στοιχεία του αγωνιστικού αυτοκινήτου, όπως την ανάρτηση, την πτέρυγα, τον άξονα μετάδοσης και το cock-pit.

Δείτε τα δύο πρώτα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης