Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Είναι ένα από τα πιο ισχυρά και αποδοτικά ηλεκτροκίνητα sedan που έχουν κατασκευαστεί. Προσφέρει μοναδικά επίπεδα άνεσης στους επιβάτες και την πιο συναρπαστική εμπειρία ήχου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Lucid Air, το οποίο είναι ήδη διαθέσιμο προς παραγγελία στις ΗΠΑ, είναι το πρώτο αυτοκίνητο στον κόσμο που εξοπλίζεται με το προηγμένο ηχοσύστημα Dolby Atmos. Ο ήχος μέσα στην υπερπολυτελή καμπίνα του οχήματος αποκτά πλέον τρεις διαστάσεις και διαχέεται σε όλο τον χώρο, παρέχοντας με ακρίβεια μια ανεπανάληπτη ηχητική εμπειρία.

Το σύστημα «Surreal Sound» αποτελείται από 21 ηχεία, τα οποία είναι τοποθετημένα σε κάθε σημείο του σαλονιού. Οι επιβάτες έχουν την αίσθηση ότι απολαμβάνουν τη μουσική θαρρείς και βρίσκονται μέσα σε όπερα.

Στο σαλόνι υπάρχουν 21 ηχείαΠαράλληλα, το σύστημα έχει σχεδιαστεί έτσι από την καλιφορνέζικη εταιρεία, ώστε να παράγει και άλλους ήχους, όπως ειδοποιήσεις για τις ζώνες ασφαλείας και τις τεχνολογίες υποβοήθησης του οδηγού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θυμίζουμε ότι, το Lucid Air είναι το πρώτο EV στον κόσμο που διαθέτει ηλεκτρικό κύκλωμα 924 Volt. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να φορτίσει με μέγιστη ισχύ έως τα 300 kW, αναπληρώνοντας ενέργεια για κίνηση άνω των 480 χιλιομέτρων σε μόλις 20 λεπτά ή να κερδίζει αυτονομία 32 χιλιομέτρων ανά λεπτό!

 

Το Lucid Air τοποθετείται απέναντι από το Tesla Model S

Εκπληκτικά επίπεδα άνεσης στο εσωτερικό

 

Ο αντίπαλος του Tesla Model S ονομάζεται Lucid Air

Ο αντίπαλος του Tesla διαλύει τα ρεκόρ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης