Του Λουκά Παπαλάμπρου

Σε μια εποχή όπου όλα περιστρέφονται γύρω από την ηλεκτροκίνηση και τις ψηφιακές υπηρεσίες, η ιδιωτικότητα των επιβατών έχει μετατραπεί σε μια σπάνια πολυτέλεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν μιλάμε όμως για μια Rolls-Royce, τα πράγματα αλλάζουν. Η περιβόητη βρετανική φίρμα γνωρίζει καλύτερα από κάθε άλλη πώς να ικανοποιεί τους πελάτες της.

Τα αυτοκίνητα της RR προσφέρουν κάτι το διαφορετικό, μια ποιότητα που δεν συναντάται πουθενά αλλού και ανέσεις πολύ υψηλού επιπέδου. Γι΄αυτό και κοστίζουν μια περιουσία.

Οι εκλεκτοί πελάτες της Rolls-Royce έχουν τη δυνατότητα να φιλοξενηθούν σε μοναδικές καμπίνες. Αυτή της νέας έκδοσης της Phantom όμως, ξεπερνά οτιδήποτε έχουμε δει μέχρι τώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Ελάχιστοι άνθρωποι μπορούν να την αποκτήσουν

To σαλόνι αυτού του οχήματος είναι μαγικό

Η Phantom Privacy Suites δημιουργήθηκε για τους μεγιστάνες, τους βασιλείς και τους πάμπλουτους Σαουδάραβες που θέλουν ένα ιδιωτικό καταφύγιο σε τέσσερις τροχούς. Το σαλόνι αυτού του αυτοκινήτου μαγεύει. Τα πάντα μέσα στην καμπίνα είναι κατασκευασμένα στο χέρι από εξειδικευμένους τεχνίτες.

Η πιο αθόρυβη καμπίνα στον κόσμοΤο ηλεκτροχρωματικό γυαλί ανάμεσα στα εμπρός και πίσω καθίσματα διασφαλίζει την πλήρη απομόνωση των επιβατών πίσω. Ενεργοποιείται με το πάτημα ενός κουμπιού, όπως και τα κουρτινάκια στα παράθυρα.

Η RR θέλησε να φτιάξει μια σουίτα και τα κατάφερε. Όποιος ή όποιοι φιλοξενούνται στα πίσω καθίσματα της Phantom Privacy Suites απολαμβάνουν την απόλυτη ηρεμία. Κανείς και τίποτα δεν μπορεί να τους ενοχλήσει. Ούτε ο πιο ισχυρός ήχος. Γιατί, η εταιρεία έχει προνοήσει και γι΄αυτό.

Η ίδια, ισχυρίζεται ότι το εσωτερικό αυτού του αυτοκινήτου είναι το πιο αθόρυβο στον κόσμο. Δεν έχουμε κανέναν λόγο να το αμφισβητήσουμε. Από τη Rolls-Royce περιμένουμε πλέον τα πάντα.

Φυσικά, όλες οι λειτουργίες, από τα υποπόδια στα καθίσματα, ως τα μαξιλάρια στα προσκέφαλα, ελέγχονται ηλεκτρικά. Ο σοφέρ επικοινωνεί με τον πελάτη που κάθεται πίσω μέσω ενδοεπικοινωνίας.

Η φυσική επαφή επιτρέπεται μόνο αν το θελήσει ο κάτοχος. Για τη μεταφορά εγγράφων, φακέλων ή άλλων αντικειμένων, υπάρχει ειδική θήκη που μετακινείται ηλεκτρικά από τα εμπρός στα πίσω καθίσματα. 

Για την ψυχαγωγία έχει τοποθετηθεί ένα πρωτοποριακό σύστημα το οποίο αποτελείται από δύο οθόνες 12 ιντσών και συνδέεται με το λογισμικό της Phantom. Από εκεί οι επιβάτες μπορούν να παρακολουθήσουν live τις ειδήσεις και όλα τα νέα. Επίσης, να επιλέξουν τη μουσική που επιθυμούν και να συνδεθούν με ψηφιακές υπηρεσίες.

Στον ενσωματωμένο σκληρό δίσκο 20GB υπάρχει η δυνατότητα αποθήκευσης αρχείων. Τα πάντα ελέγχονται με την αφή εύκολα, γρήγορα και κυρίως με ασφάλεια.

Όσο για την τιμή της Rolls-Royce Phantom Privacy Suites ούτε λόγος να γίνεται. Εξάλλου, όσοι ενδιαφερθούν να την αποκτήσουν, τα χρήματα είναι το τελευταίο πράγμα που θα τους απασχολήσει.

 

Αυτή η Rolls-Royce είναι ονειρική

To κορυφαίο SUV «μάχεται» στους αμμόλοφους

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης