Σε ριζική ανανέωση του κορυφαίου SUV της, προχώρησε η Jeep, προσδίδοντας στο αυτοκίνητο ακόμα πιο επιθετική και δυναμική εμφάνιση. Η αμερικανική εταιρεία, έκανε πολλές αλλαγές, τόσο εξωτερικά, όσο και εσωτερικά, τοποθετώντας παράλληλα και ένα νέο κινητήρα diesel.

Από τις πρώτες κιόλας εικόνες, φαίνεται ότι η Jeep επέλεξε ένα νέο προφίλ για το Grand Cherokee. Η κύρια αλλαγή είναι στο εμπρός τμήμα, με την μεγάλη μάσκα και τα φώτα να θυμίζουν το 300C. Ουσιαστικές αναβαθμίσεις έχουν γίνει και πίσω, με τον προφυλακτήρα να είναι ανασχεδιασμένος, περιλαμβάνοντας δύο απολήξεις της εξάτμισης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο εσωτερικό, έχει τοποθετηθεί καινούριο τιμόνι και πίνακας οργάνων, με τους διακόπτες και τα κουμπιά να έχουν διαφορετική διάταξη. Η ποιότητα των υλικών είναι πλέον υψηλότερη, με την οθόνη TFT 7 ιντσών να δεσπόζει στην κεντρική κονσόλα.

Στα μηχανικά μέρη, τη διαφορά κάνει ο νέος V6 3.0 κινητήρας diesel, ο οποίος συνδυάζεται με το καινούριο αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων της μάρκας, με τη κατανάλωση καυσίμου σε ανοικτό δρόμο να είναι στα 7,8 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης