Η γερμανική εταιρεία παρουσίασε την ανανεωμένη εκδοχή του SQ7, ένα πανίσχυρο SUV με κορυφαίες επιδόσεις και ακόμη πιο δυναμική εμφάνιση που μαγνητίζει τα βλέμματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το SQ7 TDI φέρει τη νέα οκτάγωνη μάσκα της Audi με τους ευμεγέθεις αεραγωγούς, τους χαρακτηριστικούς προβολείς τεχνολογίας HD Matrix LED, τις ζάντες 20 ιντσών με τα ελαστικά διαστάσεων 285/45, τις τετραπλές απολήξεις της εξάτμισης και τα φρένα με τους δίσκους 400 χλστ. εμπρός και 370 χλστ. πίσω. Προαιρετικά προσφέρονται και carbon κεραμικοί.

Σε σχέση με το προ facelift μοντέλο, αυτό θα προσφέρεται σε νέους χρωματισμούς, με ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και αλουμινένια διακοσμητικά.

Στο σαλόνι ξεχωρίζουν τα σπορ καθίσματα με τα ενσωματωμένα προσκέφαλα, οι carbon επενδύσεις, οι χειροποίητες ραφές στο δέρμα και το Alcantara.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο εξοπλισμός είναι υπερπλήρης, περιλαμβάνοντας ψηφιακό πίνακα οργάνων, δύο οθόνες στην κεντρική κονσόλα, ανεξάρτητο σύστημα κλιματισμού για κάθε επιβάτη, ηχοσύστημα της Bang & Olufsen και, φυσικά, όλα τα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού.

Για την κίνηση φροντίζει ο γνωστός V8 4.0 TDI bi-turbo κινητήρας απόδοσης 435 ίππων και 900 Nm ροπής.

Το μοτέρ ενσωματώνει ηλεκτρικό κομπρέσορα με 48 Volt ηλεκτρικό σύστημα για την εξάλειψη του turbo lag και τη μείωση της κατανάλωση καυσίμου.

Η δύναμη μεταφέρεται σε όλους τους τροχούς μέσω αυτόματου κιβωτίου 8 σχέσεων Tiptronic, με τα πρώτα 100 χλμ./ώρα από στάση να έρχονται σε μόλις 4,8 δευτερόλεπτα και την τελική ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ./ώρα.

Από την φαρέτρα του δεν θα μπορούσε να λείπει η ενεργή αερανάρτηση με τα ρυθμιζόμενα αμορτισέρ, το σύστημα τετραδιεύθυνσης, οι ηλεκτρομηχανικά ελεγχόμενες αντιστρεπτικές και το σπορ διαφορικό.

Η εμπορική πορεία του ανανεωμένου Audi SQ7 TDI θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο. Οι παραγγελίες θα ανοίξουν από τη Γερμανία, με την τιμή εκκίνησης να ορίζεται στα 94.900 ευρώ.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης