Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Το απόλυτο τετρακίνητο όχημα, ένα εκπληκτικό pick-up που θα ενθουσιάσει τους φίλους των mountain bikes, δημιούργησε η Mopar, επίσημη μάρκα υπηρεσιών after sales της Fiat Chrysler.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προσαρμοσμένο στις ανάγκες των ποδηλατών, το ειδικά τροποποιημένο Jeep Gladiator έχει αυξημένες μεταφορικές ικανότητες και ακόμη υψηλότερες off-road δυνατότητες, στοιχεία που το καθιστούν ιδανικό για τους λάτρεις της περιπέτειας και της φύσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Jeep Top Dog Concept είναι βαμμένο στο αποκλειστικό χρώμα K-9 Blue, με τον χώρο φόρτωσης να έχει αντικατασταθεί με μια πρωτότυπη ιδιοκατασκευή από συνθετικά υλικά που προσφέρει έναν πρακτικό και εύκολα προσβάσιμο αποθηκευτικό χώρο.

Η κατασκευή επιτρέπει την εύκολη και ασφαλή μεταφορά των εργαλείων και των εφοδίων που χρειάζονται οι ποδηλάτες κατά τις εξορμήσεις τους στα βουνά και περιλαμβάνει από ψυγείο έως φορητή ψησταριά. Στο πάνω μέρος, εκτός από τις θέσεις για τα ποδήλατα έχουν προστεθεί επιπλέον φωτιστικά σώματα, ενώ τα αμορτισέρ της FOX, τα εκτός δρόμου ελαστικά της BF Goodrich και ο «εργάτης» στον εμπρός προφυλακτήρα, εγγυώνται ότι το Gladiator δεν θα σταματήσει πουθενά.   

Στην περίπτωση που κάποιος οδηγός καταφέρει και κολλήσει αυτό το «θηρίο» στη λάσπη ή την άμμο, υπάρχουν ειδικές πτυσσόμενες επιφάνειες που θα τον βοηθήσουν και δεκάδες ακόμη αξεσουάρ.

Το Gladiator Top Dog παρουσιάστηκε ως concept και θα πιθανότατα θα παραμείνει πρωτότυπο. Όποιος επιθυμεί να αποκτήσει το αμερικανικό pick-up δεν έχει παρά να περιμένει τις απλές εκδόσεις, οι οποίες αναμένονται στην ευρωπαϊκή αγορά στις αρχές του 2021.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης