Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Λίγο μετά την έναρξη της εμπορικής διάθεσης των απλών εκδόσεων της νέας γενιάς του Tucson, η Hyundai παρουσίασε επίσημα τη σπορτίβ εκδοχή του μοντέλου με το πακέτο N Line.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως ανακοίνωσε η κορεατική μάρκα, το Tucson N Line θα λανσαριστεί στις ευρωπαϊκές αγορές την άνοιξη. Το αυτοκίνητο διακρίνεται για το sport bodykit, περιλαμβάνοντας μεγαλύτερους προφυλακτήρες, επιπλέον εισαγωγές αέρα, ανασχεδιασμένη μάσκα, ζάντες 19 ιντσών, σπόιλερ, διαχύτη πίσω, αεροτομή και διπλές απολήξεις της εξάτμισης.

Φυσικά, δεν λείπουν τα λογότυπα N Line, τα σκούρα διακοσμητικά, τα καπάκια καθρεπτών σε «Phantom Black» και τα φιμέ πίσω τζάμια. Όσον αφορά τα χρώματα, υπάρχουν επτά αποχρώσεις (Polar White, Engine Red, Sunset Red, Shadow Grey, Dark Knight, Shimmering Silver, Phantom Black) και η δυνατότητα διχρωμίας με μαύρη οροφή.

Ψηφιακές οθόνες και προηγμένα συστήματα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο εσωτερικό συναντάμε σπορ με δέρμα στο πλάι, σουέντ ύφασμα στο κέντρο και κόκκινες ραφές. Οι ίδιας απόχρωσης ραφές υπάρχουν στο κεντρικό μπράτσο και στο τιμόνι. Οι ψηφιακές οθόνες μπροστά από τον οδηγό και στο κέντρο της κονσόλας διάστασης 10,25 ιντσών η μία προσφέρονται στάνταρ.

Ο εξοπλισμός είναι πλουσιότατος, διαθέτοντας δεκάδες συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, άνεσης και ασφάλειας. Μεταξύ αυτών είναι και η τεχνολογία «Multi-Air Mode» με τριζωνικό κλιματισμό για τη δημιουργία ενός ευχάριστου και καθαρού περιβάλλοντος στην καμπίνα.

Όσο για τους κινητήρες, το Tucson N Line προσφέρεται με όλα τα μηχανικά σύνολα, εκτός από τη χαμηλότερης ισχύος diesel έκδοση με τους 115 ίππους.

Συγκεκριμένα μπορεί να παραγγελθεί με τους:

1.6 T-GDI Plug-in Hybrid (265 PS)
1.6 T-GDI Hybrid (230 PS)
1.6 T-GDI 48V Mild Hybrid (180 or 150 PS)
1.6 T-GDI (150 PS)
1.6 CRDi 48V (136 PS)

Η υβριδική και η plug-in υβριδική έκδοση θα είναι διαθέσιμες από το καλοκαίρι.

 

Εκλεπτυσμένη εμφάνιση με σπορτίφ στοιχεία που εντυπωσιάζουν

Μαύρη οροφή, διαχύτης και διπλές απολήξεις της εξάτμισης

Το λογότυπο N Line ανάμεσα στους προβολείς LED

Όμορφες ζάντες 19 ιντσών

Στα καθίσματα αναγράφεται το σήμα της έκδοσης

 

Έφθασε στην Ελλάδα το νέο Hyundai Tucson – Πόσο κοστίζει;

265 ίπποι για το plug-in υβριδικό Hyundai Tucson

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης