Από το 2016, η κορεατική φίρμα αποτελεί στενό συνεργάτη του Μουσείου Van Gogh, συμβάλλοντας στις βασικές δραστηριότητες του ιδρύματος, ενισχύοντας τις ενέργειες και υποστηρίζοντας την προσβασιμότητα. Η συνεργασία των δύο πλευρών θα συνεχιστεί τουλάχιστον μέχρι το 2022, καθώς Hyundai Motor και Van Gogh Museum ανανέωσαν το συμβόλαιό τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εταιρεία έχει διαθέσει διάφορα αυτοκίνητα της γκάμας της για τις ανάγκες του μουσείου, που βρίσκεται στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας. Πρόσφατα πρόσφερε τα ηλεκτροκίνητα Ioniq και Kona electric, με τα αμαξώματα να φέρουν εμβληματικά έργα του σπουδαίου ζωγράφου, όπως τα «Almond Blossom» και «Sunflowers».

Hyundai και μουσείο θα αναλάβουν τις ενέργειες για την Ημέρα Κινητικότητας, που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Οκτωβρίου, θα συνεργαστούν στην ανάπτυξη εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, καθώς και στο έργο «Van Gogh on the Road».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Hyundai έχει συνάψει ανάλογες συνεργασίες με την Tate Modern στο Λονδίνο, το Μουσείο Τέχνης της Κομητείας του Λος Άντζελες (LACMA) και το Εθνικό Μουσείο Μοντέρνας και Σύγχρονης Τέχνης στη Σεούλ της Κορέας.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης