Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Τα αυτοκίνητα της βρετανικής φίρμας θεωρούνται τα πιο πολυτελή στον κόσμο, συνδυάζοντας τις παραδοσιακές δεξιότητες με τη σύγχρονη τεχνολογία, την κομψότητα και το αρχοντικό στυλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νέα γενιά της Flying Spur περιγράφεται ως το κορυφαίο τετράτροχο που έχει πατήσει τους τροχούς του στην άσφαλτο. Ένα εντυπωσιακό από κάθε άποψη όχημα, το οποίο προσφέρει στους κατόχους βασιλικές ανέσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα ένθετα στο σαλόνι είναι κατασκευασμένα στο χέρι από εξειδικευμένους τεχνίτες. Αποτελούνται από αμερικάνικη καρυδιά και κερασιά που προέρχονται από δάση σκληρού ξύλου της Βόρειας Αμερικής. Η Bentley επιλέγει τα καλύτερα ξύλα, χωρίς ρόζους ή ρητίνες σε όλο το βάθος του υλικού. Μόνο αυτά τα υψηλής ποιότητας «κούτσουρα» προσφέρουν κορυφαίας υφής σύσταση και άψογη αίσθηση στην αφή, ενώ επιδέχονται τέλειο φινίρισμα, για να συμπληρώσουν την υπέροχα εξοπλισμένη καμπίνα της Flying Spur.

Η αμερικάνικη καρυδιά και η αμερικάνικη κερασιά είναι τα δύο δημοφιλή είδη ξυλείας που ενδημούν σε μεγάλες εκτάσεις στη Βόρεια Αμερική, προσφέροντας άφθονη ποσότητα βιώσιμης ξυλείας. Ως ένδειξη αειφορίας, η δασική έκταση της αμερικάνικης κερασιάς αυξάνεται κατά περισσότερο από επτά εκατομμύρια κυβικά μέτρα κάθε χρόνο μετά τη συγκομιδή, ενώ η αμερικάνικη καρυδιά αυξάνεται κατά τρία εκατομμύρια κυβικά μέτρα.

Η αμερικάνικη καρυδιά είναι ένα από τα πιο περιζήτητα είδη ξύλου σε όλο τον κόσμο. Είναι πιο σκουρόχρωμη από την ευρωπαϊκή καρυδιά, ενώ διατίθεται σε τρεις ποιότητες πυκνότητας. Η αμερικάνικη κερασιά θεωρείται ιδανική και πολύτιμη για έπιπλα και εσωτερικά κουφώματα – ο φυσικός χρωματισμός του ξύλου της ποικίλλει από πλούσιο κόκκινο έως κοκκινωπό καφέ. 

Η ολοκαίνουρια Bentley Flying Spur είναι το απόλυτο υπερπολυτελές Grand Touring σεντάν, ο τέλειος συνδυασμός ευελιξίας προσανατολισμένης στις επιδόσεις και αποκλειστικά τετράθυρης άνεσης, σε στυλ λιμουζίνας.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης