Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Το πρωτοποριακό αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο της γερμανικής φίρμας έχει ξεκινήσει ήδη την εμπορική του πορεία στις ευρωπαϊκές αγορές, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε πρώτη φάση το αυτοκίνητο προσφέρεται στην έκδοση ID.3 1ST Edition με την μπαταρία των 58 kWh και αυτονομία 420 χιλιόμετρα (κατά WLTP) και κοστίζει με την κρατική επιδότηση και την απόσυρση, λιγότερα από 34.000 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το EV όχημα της VW φοράει ελαστικά της Goodyear με ζάντες 18,19 και 20 ιντσών. Πιο συγκεκριμένα, εξοπλίζεται με τα θερινά ελαστικά EfficientGrip Performance σε διαστάσεις 215/55 R18, 215/50 R19 και 215/45 R20 και με τα χειμερινά UltraGrip Performance και UltraGrip Performance+ σε διαστάσεις 215/55 R18 και 215/50 R19.

Τα ελαστικά που τοποθετούνται ως αρχικός εξοπλισμός στο Volkswagen ID.3 ανταποκρίνονται πλήρως στα υψηλά πρότυπα του κατασκευαστή και ταιριάζουν απόλυτα στις προδιαγραφές της ηλεκτροκίνησης.

Χαρακτηρίζονται για την υψηλή χιλιομετρική απόδοση, την απόδοση φρεναρίσματος τόσο σε στεγνό όσο και σε βρεγμένο οδόστρωμα και την αντοχή. Επίσης, φέρουν μεγαλύτερα τακούνια για αύξηση της ακαμψίας στις στροφές και τη μέγιστη σταθερότητα κατά τη διαδικασία των ελιγμών.

Τέλος, τα ελαστικά που τοποθετούνται στο ID.3 διαθέτουν την τεχνολογία SealTech, μια καινοτομία στεγανοποίησης που «σφραγίζει» τρυπήματα διαμέτρου έως 5 χιλιοστών στην περιοχή του πέλματος, για καλύτερη και ισορροπημένη οδηγητική απόδοση.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης