Το πανίσχυρο hatchback της Ford, με τον 2.3 Ecoboost κινητήρα των 350 ίππων, το σύστημα τετρακίνησης, τη λειτουργία Drift Mode και τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά, είναι έτοιμο να λανσαριστεί στην αγορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως κάθε αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων, έτσι και αυτό, εξοπλίζεται με ειδικά προσαρμοσμένα ελαστικά. Το νέο Focus RS φοράει τα Michelin Pilot Super Sport, διαστάσεων 235/35 R19 ή τα Pilot Sport Cup 2, ως επιλογή αντικατάστασης για βελτιωμένες επιδόσεις σε πίστα.

Οι τεχνικοί της Michelin, ανέπτυξαν τα ελαστικά σύμφωνα με τις απαιτήσεις των μηχανικών της Ford Performance. Περισσότερα από 500 ελαστικά κατασκευάστηκαν σε πρωτότυπο για την πιστοποίηση και την τελειοποίηση του οχήματος, ενώ σχεδόν 1.000 ελαστικά δοκιμαστικής έκδοσης κατασκευάστηκαν προκειμένου να βγει για πρώτη φορά σε κυκλοφορία το μοντέλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως ανέφερε ο υπεύθυνος ανάπτυξης ελαστικών της γαλλικής εταιρείας, Pierre Chaput, τα Pilot Super Sport και Pilot Sport Cup 2, ταιριάζουν τέλεια στο Focus RS, καθώς συμβάλλουν στην ακρίβεια της οδήγησης, στη σταθερότητα του αυτοκινήτου και στον σπορ χαρακτήρα του, προσφέροντας εξαιρετική πρόσφυση και υψηλές επιδόσεις αντίστασης στην κύλιση.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης