Το νέο Civic Tourer της Honda είναι ένα από τα κορυφαία αυτοκίνητα της κατηγορίας, σε ό,τι αφορά τους διαθέσιμους χώρους και την πρακτικότητα, έχοντας παράλληλα και έναν από τους πιο αποδοτικούς diesel κινητήρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην επερχόμενη έκθεση της Φρανκφούρτης, η ιαπωνική φίρμα θα παρουσιάσει μια πρωτότυπη έκδοση του μοντέλου που απευθύνεται στους ποδηλάτες. Ονομάζεται Active Life και στόχος είναι να αναδείξει τη μεγάλη χωρητικότητα φορτίου που φτάνει έως τα 1.668 λίτρα και την άριστη εκμετάλλευση των χώρων.

Αισθητικά, διακρίνεται για τον αποκλειστικό χρωματικό συνδυασμό σε μπλε-μαύρο, τις αλουμινένιες ράγες οροφής, τις μαύρες ζάντες 18 ιντσών, τα ίδιας απόχρωσης καθίσματα, τις μπλε ραφές και τα carbon διακοσμητικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εξοπλίζεται με ένα ειδικό σύστημα συγκράτησης με αναδιπλούμενο βραχιόνα για την εύκολη και ασφαλή μεταφορά δύο ποδηλάτων, καθώς και μια μικρή μπαγκαζιέρα όπου υπάρχουν ειδικές θήκες για κράνη, ρούχα και παπούτσια.

Επίσης, διαθέτει εργαλειοθήκη, τρόμπα αέρα, αναδιπλούμενη τέντα, δοχείο νερού και ειδικό φωτισμό στο χώρο του πορτμπαγκάζ, διευκολύνοντας τα μέγιστα τη ζωή των ποδηλατών. Για την κίνηση φροντίζει ο 1.6 i-DTEC κινητήρας απόδοσης 120 ίππων και 300 Nm ροπής.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος
   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης