Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Η νέα γενιά της πιο «σκληρής» Porsche που έχει φορέσει πινακίδες κυκλοφορίας, του αυτοκινήτου με τα αγωνιστικά γονίδια και τους 510 ίππους, αποκαλύφθηκε επίσημα προς τέρψιν του φιλοθεάμονος κοινού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή η 911 GT3 είναι η πιο hardcore, η πιο σκληροπυρηνική, η πιο απαιτητική οδηγικά και η πιο απολαυστική που βγήκε από το εργοστάσιο. Για να την τιθασεύεις πρέπει να είσαι καλλιτέχνης της οδήγησης, να ζωγραφίζεις με το τιμόνι και τα πεντάλ του γκαζιού και του φρένου.

Είναι πιο γρήγορη κατά 17 δευτερόλεπτα στο NurburgringΗ δύναμη του ατμοσφαιρικού boxer 4. 0 λίτρων κινητήρα με τους με έξι κυλίνδρους είναι απίστευτη. Η ισχύς αγγίζει τους 510 ίππους και η ροπή τα 470 Nm ροπής. O κόφτης βρίσκεται στις 9.000 σ.α.λ. και η κίνηση μεταφέρεται πίσω. Με απλά λόγια, μιλάμε για ένα ασυγκράτητο «θηρίο» των δρόμων.

Στην περιβόητη πίστα του Nurburgring, το καθαρόαιμο sportcar της Porsche απέδειξε για τι είναι φτιαγμένο. Σε σχέση με την απερχόμενη γενιά, ήταν πιο γρήγορη κατά 17 δευτερόλεπτα, σταματώντας το χρονόμετρο στο 6:59.927.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να μπορέσεις να γυρίσεις τόσο γρήγορα στην «Πράσινη Κόλαση» του Nordschleife, μήκους 20,8 χιλιομέτρων, εκτός από ένα υπέροχο αυτοκίνητο με αγωνιστικό DNA, όπως η 911 GT3, απαιτούνται και τα κατάλληλα χέρια πίσω από το τιμόνι, όπως αυτά του επαγγελματία οδηγού Lars Kern.

Δείτε την επίδοση του ονειρικού τετράτροχου σε on board πλάνα

 

Έπιασε τα 165 χλμ./ώρα μέσα σε κτήριο!

H νέα Porsche 911 GT3 είναι «όπλο»

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης