Η διάσημη ιταλική φίρμα έλαβε την απόφαση για κατάργηση των δύο τετραθέσιων μοντέλων της γκάμας της, ανοίγοντας τον δρόμο για το πολυαναμενόμενο SUV υψηλών επιδόσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως δήλωσε στο αμερικανικό Motor1.com ο εκπρόσωπος της Ferrari, η εταιρεία ολοκλήρωσε την παραγωγή των GTC4Lusso και GTC4Lusso T. Ο κύκλος ζωής των συγκεκριμένων οχημάτων έκλεισε έπειτα από τέσσερα χρόνιας εμπορικής πορείας.

Τα δύο τετραθέσια και τετρακίνητα αυτοκίνητα θα αντικαταστήσει η Purosangue. Το πρώτο SUV στην ιστορία της Ferrari αναμένεται στην αγορά το 2022. Φέρει την κωδική ονομασία 175 και είναι αυτό που θα εγκαινιάσει την επαναστατική πλατφόρμα της εταιρείας, μία πλατφόρμα που θα μπορεί να φιλοξενήσει από V6 έως V12 μοτέρ, υβριδικά σύνολα και τετρακίνητα ή πισωκίνητα μοντέλα με 2 ή τέσσερις θέσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ολοκαίνουριο μοντέλο του cavalino rampante θα τοποθετηθεί απέναντι από τη Lamborghini Urus. Θα διακρίνεται για την εντυπωσιακή αισθητική, τις υψηλές επιδόσεις, την πολυτέλεια, την ευρυχωρία και την απολαυστική οδική συμπεριφορά.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης