Πιστή στην παράδοση που έχει δημιουργήσει με τα μοντέλα της Lamborghini, η Novitec Torado ανέλαβε την εξέλιξη της καινούργιας Huracan, με το αποτέλεσμα να εντυπωσιάζει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο διάσημος οίκος βελτιώσεων, ο οποίος διαθέτει ειδικό τμήμα μόνο για τα αυτοκίνητα της ιταλικής φίρμας, τοποθέτησε στο supercar νέους προφυλακτήρες, πιο αιχμηρό εμπρός spoiler, πλαϊνές ποδιές, μεγαλύτερο διαχύτη και πίσω πτέρυγα, ενώ ανασχεδιάσε ακόμα και τα καλύμματα των καθρεπτών.

Επίσης, έβαλε ζάντες 20 ιντσών εμπρός και 21΄΄ πίσω με ελαστικά Pirelli P-Zero διαστάσεων 245/30 και 325/25, αντίστοιχα, χαμήλωσε την ανάρτηση κατά 35 χλστ. και άλλαξε το σύστημα της εξάτμισης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο εσωτερικό, υπάρχουν πλέον νέες δερμάτινες επενδύσεις σε συνδυασμό με alcantara, στο χρώμα που επιθυμεί ο ενδιαφερόμενος πελάτης, καθώς και ένα πακέτο εξατομίκευσης, ικανοποιώντας όλα τα γούστα.

Ο V10 5.2 λίτρων κινητήρας απόδοσης 610 ίππων και 560 Nm ροπής παρέμεινε ως έχει, με τα 0-100 να έρχονται σε 3,2 δευτερόλεπτα και την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 325 χλμ./ώρα.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης