Διχρωμία στο αμάξωμα, μαύρα ένθετα και πλούσιος εξοπλισμός. Η νέα έκδοση «Black Edition» είναι διαθέσιμη στα δημοφιλή μοντέλα Corsa, Mokka X και Astra της γερμανικής φίρμας και μάλιστα με ανταγωνιστικό επιτόκιο και έως 48 δόσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Corsa διαθέτει οροφή, καπάκια καθρεπτών, μάσκα και ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών σε μαύρο χρώμα. Επίσης, στην τιμή των 14.050 ευρώ (με τον κινητήρα 1.400 κ.εκ.), φέρει επιπλέον αλουμινένια πεντάλ, χρωμιωμένη απόληξη της εξάτμισης και φιμέ θερμο-απορροφητικό κρύσταλλο Solar Protect στο πίσω παρμπρίζ.

Το δημοφιλές Mokka X προσφέρεται στην «Black Edition» με γυαλιστερή μαύρη οροφή, εξωτερικούς καθρέπτες και ζάντες 18 ιντσών στην ίδια λαμπερή μαύρη απόχρωση. Βασίζεται στην εξοπλιστική έκδοση Explore και η τιμή του ξεκινά από 22.650 ευρώ με σύστημα τετρακίνησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, το Astra φέρει οροφή και εξωτερικούς καθρέπτες σε Onyx black, καθώς και μαύρες ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών. Το ελκυστικό πακέτο διατίθεται στην έκδοση Innovation με πρόσθετο κόστος 495 ευρώ.

Οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να αποκτήσουν τα μοντέλα με προνομιακό επιτόκιο 2,9%, προκαταβολή από 30% και εξόφληση έως τέσσερα χρόνια.

Ανακαλύψτε τα Corsa, Mokka X και Astra


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης