Η νέα γενιά του γερμανικού premium sedan αναμένεται στις ευρωπαϊκές αγορές το φθινόπωρο, θέτοντας νέα δεδομένα στην κατηγορία των μεσαίων πολυτελών οχημάτων.

Το νέο A4 παρότι θυμίζει έντονα το απερχόμενο μοντέλο, είναι τελείως διαφορετικό. Πατάει πάνω σε νέα πλατφόρμα, έχει μεγαλύτερες διαστάσεις, πιο άνετο και μοντέρνο εσωτερικό και υπέρ-πλούσιο εξοπλισμό, περιλαμβάνοντας οτιδήποτε επιθυμεί ο ενδιαφερόμενος αγοραστής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μεταξύ των πρωτοποριακών τεχνολογιών που ενσωματώνει, είναι και τα καινούρια Matrix LED φώτα. Τα συγκεκριμένα φωτιστικά σώματα προσφέρουν άριστη ορατότητα στον οδηγό, ρυθμίζοντας τη φωτεινότητα αυτόματα, μέσω μιας ειδικής κάμερας που είναι ενσωματωμένη στον κεντρικό καθρέπτη.

Επίσης, αναγνωρίζουν την απόσταση από το όχημα στο απέναντι ρεύμα κυκλοφορίας, ρυθμίζοντας ανάλογα τη λειτουργία δέσμης από τη χαμηλή στη μεγάλη σκάλα. Οι δίοδοι των LED σωμάτων ανοιγοκλείνουν ανάλογα τις συνθήκες σε 64 διαφορετικά στάδια, διανέμοντας το φως σε εκατομμύρια πιθανούς συνδυασμούς. Εντυπωσιακό είναι το γεγονός πως χρειάζονται μόλις 20 watt για να λειτουργήσουν, εξοικονομώντας σημαντική ενέργεια.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης