Το νέο SUV μοντέλο της βρετανικής φίρμας μετρά αντίστροφα τον χρόνο για τα επίσημα αποκαλυπτήρια, τα οποία θα γίνουν σε ειδική εκδήλωση στο Λονδίνο την Πέμπτη 13 Ιουλίου.

Η E-Pace τοποθετείται κάτω από την F-Pace έχοντας πιο σπορτίφ χαρακτηριστικά. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, τροφοδοτείται από τους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου της σειράς Ingenium, έχοντας στον βασικό εξοπλισμό σύστημα τετρακίνησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγο πριν από την πρεμιέρα, η Jaguar έδωσε στη δημοσιότητα ένα video από τις δοκιμές του αυτοκινήτου σε ακραίες συνθήκες. Όπως αναφέρει η εταιρεία, περισσότεροι από 500 μηχανικοί συμμετείχαν στο πρόγραμμα εξέλιξης, αξιολογώντας κάθε κομμάτι του αυτοκινήτου και εξασφαλίζοντας την κορυφαία ποιότητα και αξιοπιστία.

Συνολικά, πραγματοποιήθηκαν 120.000 ώρες εξαντλητικών δοκιμών σε κάθε έδαφος, δοκιμάζοντας στα όρια το SUV από τους -40 βαθμούς Κελσίου έως τους +48°C.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το λανσάρισμα της Jaguar E-Pace στην αγορά υπολογίζεται να ξεκινήσει στις αρχές του 2018, με την τιμή εκίννησης στη Μεγάλη Βρετανία να ορίζεται λίγο πάνω από τα 32.000 ευρώ.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης