Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Η ελληνική εισαγωγική εταιρεία ανακοίνωσε τη διάθεση των ανανεωμένων Seat Ibiza και Arona στη χώρα μας. Με πιο δυναμική εμφάνιση, πλήρως αναβαθμισμένο εσωτερικό, εξελιγμένα συστήματα και υψηλότερα επίπεδα συνδεσιμότητας, τα αυτοκίνητα είναι πιο ολοκληρωμένα από ποτέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά την περίοδο του λανσαρίσματος, προσφέρεται κι ένα προωθητικό πακέτο, με τις τιμές για το Ibiza να ξεκινούν από 13.290 ευρώ και για το Arona από 16.790 ευρώ.

 

Seat Ibiza

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το εμβληματικό supermini της ισπανικής φίρμας φέρει προβολείς LED στον βασικό εξοπλισμό, ζάντες 17 και 18 ιντσών, εννέα χρώματα για το εξωτερικό αμάξωμα, οθόνη αφής 8,25 ή 9,2 ιντσών και ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,25 ιντσών, καλύτερες επενδύσεις και συνδεσιμότητα Wireless Full Link με Android Auto και CarPlay.

Επίσης ενσωματώνει μια σειρά νέων συστημάτων υποβοήθησης οδηγού, όπως το «Travel Assist» για ημιαυτοποιημένη οδήγηση, τα «Lane Assist» και «Traffic Sign Recognition», το «Side Assist» και το «High Beam Assist».

Στους κινητήρες υπάρχουν πέντε σύνολα βενζίνης με ιπποδύναμη από 80 έως 150 ίππους κι ένα φυσικού αερίου 90PS (66kW) CNG, με επιλογές μηχανικού ή DSG κιβωτίου ταχυτήτων.

 

Seat Arona

To compact crossover, από την άλλη, έχει πιο ισχυρή εμφάνιση, ίδιες ζάντες και προβολείς LED, πιο κομψές πινελιές στο αμάξωμα, ακριβώς το ίδιο ψηφιακό ταμπλό, τα πιο infotainment display systems και μεγαλύτερο εύρος λειτουργικότητας.

Τα υλικά στο ταμπλό είναι μαλακά στην υφή και οι ταπετσαρίες ανεβάζουν ποιοτικά το εσωτερικό. H ενσωμάτωση του ασύρματου συστήματος Full Link δίνει στους πελάτες πρόσβαση στην ψηφιακή τους ζωή με εύκολο και ασφαλή τρόπο, ανεξάρτητα από τη συσκευή του χρησιμοποιούν, είτε πρόκειται για Apple CarPlay είτε για Android Auto.

Το πακέτο συστημάτων υποβοήθησης περιλαμβάνει κάθε τεχνολογία, ακόμα και το «Park Assist», το οποίο σταθμεύει αυτόματα το αυτοκίνητο χωρίς κόπο.

Κάτω από το καπό υπάρχουν πέντε διαφορετικοί κινητήρες: τέσσερις βενζίνης με ισχύ που κυμαίνεται από 95 έως 150 ίππους και μία μονάδα φυσικού αερίου CNG με 90 ίππους. Όλοι συνδυάζονται με μηχανικό κιβώτιο ή με αυτόματο διπλού συμπλέκτη (DSG).

 

Δείτε αναλυτικά τις τιμές (χωρίς προωθητική ενέργεια)

 

Πατήστε εδώ για τον εξοπλισμό

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ψηφιακός πίνακας οργάνων και οθόνη αφής για τα Seat Ibiza και Arona

Νέος κινητήρας με 190 ίππους για το SEAT Leon

Το Seat MO μπορεί να γίνει το σημείο αναφοράς της νέας κανονικότητας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης