Τα αμαξώματα και οι εκδόσεις του νέου Land Rover Defender

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 2 Ιουλίου 2019, 16:29
Τα αμαξώματα και οι εκδόσεις του νέου Land Rover Defender

Του Λουκά Παπαλάμπρου

Με την ημέρα της παγκόσμιας πρεμιέρας να πλησιάζει, η βρετανική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα ορισμένα βασικά στοιχεία της πολυαναμενόμενης νέας γενιάς του εμβληματικού 4Χ4 μοντέλου.

Το Defender θα προσφέρεται σε τρίθυρο ή πεντάθυρο αμάξωμα, φιλοξενώντας από πέντε έως οκτώ επιβάτες. Πιο συγκεκριμένα, το Defender 90 έχει τρεις πόρτες και μήκος 4.344 χλστ. Θα είναι διαθέσιμο σε πενταθέσια ή εξαθέσια διάταξη.

Το Defender 110 έχει πέντε πόρτες και μήκος 4.800 χλστ., με διάταξη θέσεων πέντε έως επτά θέσεις και το Defender 130 είναι επίσης πεντάθυρο αλλά με μήκος 5.140 χλστ. προκειμένου να μπορεί να φιλοξενήσει στο σαλόνι του έως οκτώ άτομα.

Οι υποψήφιοι αγοραστές θα έχουν τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ τεσσάρων εξοπλιστικών πακέτων (Country, Urban, Adventure και Explorer), με το πρώτο να χαρακτηρίζεται ιδανικό για ολιγοήμερες εξορμήσεις στη φύση, το δεύτερο να εστιάζει στη χρήση μέσα στην πόλη, το τρίτο να διακρίνεται για τα περιπετειώδη χαρακτηριστικά και το τελευταίο για το σκληροτράχηλο προφίλ.

Το πακέτο Explorer απευθύνεται στους λάτρεις των off-road καταστάσεων, μεταμορφώνοντας το Defender σε ένα άγριο άτι, ικανό να κινηθεί σε κάθε έδαφος και να ξεπεράσει οποιοδήποτε εμπόδιο βρεθεί στο διάβα του.

Θυμίζουμε ότι, η παραγωγή του Land Rover Defender θα ξεκινήσει στα τέλη του έτους ή στις αρχές του 2020, στο εργοστάσιο της εταιρείας, στη Σλοβακία.

 

 

 

 

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 2 Ιουλίου 2019, 16:29