Επιμέλεια: Παλληκάρης Γιώργος

Ο Donald Trump πριν γίνει ο πλανητάρχης και καταφέρει να… διχάσει το μισό πλανήτη, ήταν ένα ζάμπλουτος επιχειρηματίας. Η περιουσία του αστρονομική και μεταξύ των πανάκριβων σπιτιών και της ξέφρενης ζωής του, σταματούσε σε μερικές αντιπροσωπείες να αγοράσει και supercars.
Ποτέ δεν έκρυψε ότι λατρεύει την χλιδή και την προσοχή των άλλων, και αυτός είναι ο λόγος που συνήθιζε να κυκλοφορεί με τα εντυπωσιακότερα αυτοκίνητα της εκάστοτε εποχής. Ας δούμε τα πιο διαλεχτά κομμάτια στο γκαράζ του Donald Trump.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Mercedes-Benz SLR McLaren: Μπορεί να διαθέτει συνολικά τρεις Mercedes, όμως με διαφορά η πιο εντυπωσιακή είναι η SLR McLaren. Το απόλυτο supercar με V8 κινητήρα και 617 ίππους. Η τιμή της όταν την αγόρασε ήταν λίγο κάτω από το μισό εκατομμύριο. 


Ferrari F430: Την αγόρασε, την κυκλοφόρησε και όταν την βαρέθηκε αποφάσισε να την βγάλει σε δημοπρασία. Βέβαια είχε θέσει ως χαμηλότερη τιμή τα 250.000 δολάρια. Ένα ποσό που δεν έγινε εφικτό και έτσι παρέμεινε στην κατοχή του. Ιεροσυλία.


Rolls-Royce: Η πρώτη του RR ήταν μία Silver Cloud του 1956, ενώ στην συνέχεια προχώρησε και στην αγορά μίας Phantom. Μάλιστα ήταν το δεύτερο αυτοκίνητο που αγόρασε στη ζωή του, δείχνοντας από την αρχή πόσο ψηλά είχε την χλιδή στην καθημερινότητα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Lamborghini Diablo: Ίσως το πιο wow αυτοκίνητο εκείνης της πενταετίας με V12 κινητήρα που έκανε όλα τα κεφάλια να γυρίζουν. Εντυπωσιακή, χειροκίνητη και με κόστος απόκτησης το 1990 στα 211.000 δολάρια.


Cadillac Allante: Μία περίοδο αγόραζε συνεχώς Cadillac καθώς όπως είχε πει ήταν εθισμένος στα αμάξια της. Η εταιρία θέλοντας να τον ευχαριστήσει αποφάσισε να του κάνει δώρο μία χρυσαφί με κινητήρα V8.

 
Tesla Roadster: Από τους πρώτους που αγόρασε το αυτοκίνητο όταν βγήκε στην παραγωγή, αν και δυσκολευόμαστε να τον κάνουμε εικόνα στην θέση του οδηγού. Επί τη ευκαιρία γλύτωσε και μερικά χιλιάρικα σε φόρους λόγω μηδενικών ρύπων.


Χρυσή Chopper 24 καρατίων: Δια χειρός του Paul Teutal Sr, συνιδρυτή της Orange County Choppers, αυτή η εκπληκτική μηχανή είναι μοναδική στον κόσμο και αποκλειστικά φτιαγμένη για τον πρώην πλανητάρχη.


 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης