Η VW εμπλουτίζει την γκάμα του δημοφιλούς ελαφρού επαγγελματικού οχήματος με μια νέα έκδοση με off-road χαρακτηριστικά, η οποία θα είναι άμεσα διαθέσιμη στις αγορές της Ευρώπης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Caddy Alltrack εξοπλίζεται με το σύστημα τετρακίνησης 4MOTION, φέρει πλαστικά προστατευτικά περιμετρικά του αμαξώματος και ποδιές στο κάτω μέρος, νέες ράγες οροφής, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, φώτα ημέρας LED και φιμέ πίσω τζάμια.

Προσφέρεται τόσο στις επιβατικές εκδοχές όσο και στις Van, με μονή ή διπλή πίσω πόρτα, έχοντας χώρο φόρτωσης μήκους 1,78μ., μέγιστο όγκο 3,2 κ.μ. και ωφέλιμο εσωτερικό ύψος 1,26μ. Στον εξοπλισμό περιλαμβάνεται το σύστημα Flex Seat, με το κάθισμα του συνοδηγού να αναδιπλώνεται πλήρως, το ενεργό Cruise Control που λειτουργεί σε ταχύτητες από 0 έως 160 χλμ./ώρα, το σύστημα υποβοήθησης σε ανηφόρα Hill Hold Assist, καθώς και τα Front Assist, City Emergency Braking και Post Collision Braking.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά στους κινητήρες, συναντάμε τον 1.0 TSI των 102 ίππων, τον 1.4 TSI των 125 ίππων, τον δίλιτρο TDI με τους 122 και 150 ίππους, τον 1.4 TGI φυσικού αερίου απόδοσης 110 ίππων. Το σύστημα τετρακίνησης 4Motion συνδυάζεται με τον 2.0 TDI.

Δείτε εδώ όλες τις εκδόσεις του νέου Caddy

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης