Η σεζόν του Porsche Driving Experience Winter 2017 ξεκίνησε και επίσημα στην Ευρώπη, με τη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία να προσφέρει στους συμμετέχοντες μια εκπληκτική εμπειρία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο κέντρο δοκιμών του Levi, η Porsche διοργανώνει μαθήματα οδήγησης σε ακραίες καιρικές συνθήκες. Βόρεια της Φινλανδίας υπάρχει μια διαφορετική πίστα, όπου οι οδηγοί μαθαίνουν με τη βοήθεια επαγγελματιών πώς να χειρίζονται τα αυτοκίνητα στον πάγο και το χιόνι, να φρενάρουν αποτελεσματικά, να κάνουν ελιγμούς αποφυγής και να ντριφτάρουν.

Η φιλοσοφία του Driving Experience Winter είναι απλή και εγγυημένη. Καθαρή, ανόθευτη οδηγική απόλαυση. Για όποιον ενδιαφέρεται, τα camp είναι διάρκειας τεσσάρων ημερών και το κόστος του πακέτου κυμαίνεται από 3.990 έως 6.990 ευρώ, περιλαμβάνοντας αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή, διατροφή και διάφορες δραστηριότητες, όπως βόλτα με χάσκι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φυσικά, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εξασκηθούν, οδηγώντας όλα τα αυτοκίνητα της Porsche, από την 718 Cayman έως τις 911 Turbo S και Cayenne.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης