Στο «πλευρό» της αθλήτριας στίβου Ραφαέλας Σπανουδάκη η BMW

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 13 Μαΐου 2021, 08:12
Στο «πλευρό» της αθλήτριας στίβου Ραφαέλας Σπανουδάκη η BMW

Επιμέλεια:Περικλής Χαλάτσης

Η αθλήτρια στίβου, Ραφαέλα Σπανουδάκη,θα συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2021 στο Τόκιο με την Εθνική ομάδα στίβου. Η νεαρή αθλήτρια έχει συνδέσει το όνομά της με πολυάριθμες επιτυχίες και διακρίσεις σε Πανελλήνιους, Μεσογειακούς και Πανευρωπαϊκούς αγώνες στίβου των 60, 100, και 200 μέτρων αντίστοιχα. 

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2021 στο Τόκιο,το BMW Group Hellas  , θέλοντας να επιβραβεύσει τις προσπάθειες της Ραφαέλας Σπανουδάκη, της παραχώρησε μία BMW Χ2.

Μέχρι να γίνουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες η δυναμική αθλήτρια θα οδηγεί το δυναμικό μοντέλο BMW.

O Andreas Sieben (CEO & Managing Director, BMW Group Hellas) δήλωσε σχετικά:

«Η ισχυρή νοοτροπία ταλαντούχων Ελλήνων αθλητών στην επιδίωξη των ονείρων τους συνάδει με τις αξίες και την εταιρική φιλοσοφία του BMW Group Hellas. Η ισχυρή νοοτροπία ταλαντούχων Ελλήνων αθλητών στην επιδίωξη των ονείρων τους συνάδει με τις αξίες και την εταιρική φιλοσοφία του BMW Group. Ήταν ιδιαίτερη χαρά για εμάς να παραδώσουμε μια σπορ BMW X2 στην αθλήτρια, Ραφαέλα Σπανουδάκη, η οποία έχει κερδίσει πολλά μετάλλια σε τοπικούς και διεθνείς αγώνες στίβου. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην προετοιμασία της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο και ελπίζουμε ότι η σπορτίφ BMW X2 θα τη συντροφεύσει στο ταξίδι προς την επιτυχία».

Φυσικά οδηγώντας η αθλήτρια το συγκεκριμένο αυτοκίνητο θα κάνει και τη σχετική διαφήμιση στην BMW. Έτσι πάνε αυτά. Μια δυναμική αθλήτρια στο στίβο απολαμβάνει τις επιδόσεις ενός δυναμικού μοντέλου στο δρόμο.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 13 Μαΐου 2021, 08:12