Το γκολφ θεωρείται άθλημα της ελίτ. Ασχολούνται, κυρίως, άνθρωποι ανώτερης κοινωνικής τάξης, που διακρίνονται για τα πολύ υψηλά εισοδήματά τους.

Αυτοί, ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο, λαμβάνουν μέρος στα πιο γκλάμουρους τουρνουά, επισκέπτονται τα καλύτερα golf resorts και κερδίζουν σημαντικά έπαθλα. Το τελευταίο διάστημα, συνηθίζεται να ανταγωνίζονται για αυτοκίνητα, κυρίως της BMW ή οποία είναι βασικός χορηγός του PGA Championship.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι, μετά τον Andrew Johnston που απέκτησε την πανίσχυρη Μ4 Coupe με μία βολή στο Wentworth Club του Λονδίνου, ένας ακόμη γκόλφερ πήρε την M760i xDrive με τον ίδιο τρόπο, αυτή τη φορά στο Conway Farms Golf Course του Lake Forest.

Ο 29χρονος Αυστραλός, Jason Day, έστησε το λευκό μπαλάκι στο καρφί, ευθυγράμμισε σωστά το σώμα του με το σημαιάκι που ανέμιζε 173 μέτρα παρακάτω και σήκωσε τα μπαστούνι του. Λίγα δευτερόλεπτα μετά, το μπαλάκι κύλισε πάνω στο γρασίδι και έπεσε στην τρύπα, εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Jason Day είχε κάνει το τέλειο χτύπημα hole-in-one στην 17η τρύπα. Το βραβείο ήταν η επιβλητική BMW M760i xDrive, αξίας άνω των 150.000 δολαρίων. Ο Αυστραλός αφού ευχαρίστησε τον εκπρόσωπο της εταιρείας για το δώρο που του έκαναν, ανακοίνωσε ότι θα το δώσει με τη σειρά του στο ίδρυμα Evans Scholars Foundation.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης