Στις 17 Απριλίου η πρεμιέρα του νέου μικρού SUV της Ηyundai

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 9 Απριλίου 2019, 17:46
Στις 17 Απριλίου η πρεμιέρα του νέου μικρού SUV της Ηyundai

Έπειτα από την ανακοίνωση του ονόματος, η κορεατική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα τα πρώτα σκίτσα του ολοκαίνουργιου μοντέλου της γκάμας της, το οποίο θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στην έκθεση της Νέας Υόρκης, στις 17 Απριλίου.

Το Venue ανήκει στην κατηγορία των compact SUV και τοποθετείται κάτω από το Kona. Θα κάνει ντεμπούτο σε μορφή πρωτότυπου και όπως προκύπτει από τα σκίτσα έχει ιδιαίτερα δυναμική σχεδίαση και νεανικά χαρακτηριστικά. Παρότι το αμάξωμα είναι τρίθυρο, η έκδοση παραγωγή λογικά θα φέρει πέντε πόρτες, προς όφελος της πρακτικότητας.

Στο εσωτερικό δεν αναμένονται μεγάλες αλλαγές όσον αφορά στο αισθητικό κομμάτι σε σχέση με το Kona. Ωστόσο, θα υπάρξουν αναβαθμίσεις στην οθόνη του συστήματος πολυμέσων, στον πίνακα οργάνων και στα χειριστήρια, με τη Hyundai να προσφέρει περισσότερες επιλογές εξατομίκευσης.

Πληροφορίες σχετικά με τα μηχανικά μέρη, την παρουσίαση της έκδοσης παραγωγής και τον χρόνο λανσαρίσματος του Venue στην αγορά, θα δοθούν στο πλαίσιο του σαλονιού της Νέας Υόρκης.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 9 Απριλίου 2019, 17:46