Επιμέλεια: Περικλής Χαλάτσης

Η Ντενη Θεοχαράκη μπορεί να είναι αντιπρόεδρος και αναπληρώτρια διευθύνουσα Σύμβουλος της TEOREN MOTORS A.E., που αντιπροσωπεύει τα αυτοκίνητα της Renault και τα Dacia στην Ελλάδα, είναι όμως και μια πολύ καλή ζωγράφος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις 13 Οκτωβρίου παραβρέθηκε στα εγκαίνια του START Art Fair 2021 που πραγματοποιήθηκαν στη Saatchi Gallery, στο Λονδίνο, όπου εκθέτει τα έργα της, στη Διεθνή Συνάντηση Σύγχρονης Τέχνης.
Η εικαστικός Ντένη Θεοχαράκη συμμετέχει στο START Art Fair 2021, με την προσωπική της, διακριτή, ανάγλυφη γραφή. Ασυμβίβαστη και περιπετειώδης, αναζητεί διαρκώς νέους τρόπους έκφρασης με διαφορετικά υλικά, υφές και τεχνικές.

Η κορυφαία εικαστική συνάντηση πραγματοποιείται με επιτυχία για 8η χρονιά στο Λονδίνο. Πρόκειται για μία δημιουργική συνύπαρξη σημαντικών γκαλερί του Λονδίνου, αλλά και διεθνών, καθώς και ανεξάρτητων σύγχρονων καλλιτεχνών απ’ όλον τον κόσμο. που δίνουν το παρών προσφέροντας την ευκαιρία σε συλλέκτες, κριτικούς και λάτρεις της τέχνης να ανακαλύψουν νέους δημιουργούς με δυναμική εικαστική υπογραφή.

Ένα άλλο χόμπι που έχει η γνωστή εικαστικός είναι, όταν ταξιδεύει στο εξωτερικό, να απαθανατίζει με τη φωτογραφική της μηχανή εικόνες καθημερινής ζωής. Μέσα από τα ποικίλα ερεθίσματα και συναισθήματα που βιώνει, αποτυπώνει εικαστικά την παραμόρφωση του πραγματικού κόσμου, πλάθοντας νέες, υπερρεαλιστικές μορφές της πραγματικότητας. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η έκθεση στο START Art Fair 2021 θα παραμείνει ανοικτή για το κοινό έως τις 17 Οκτωβρίου.
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης