Η σπορ έκδοση του μικρού μοντέλου της κορεατικής φίρμας είναι διαθέσιμη και στη χώρα μας, με την ελληνική εισαγωγική εταιρεία να ανακοινώνει τις εκδόσεις και τις τιμές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το i10 N Line προσφέρεται με δύο κινητήρες, τον 1.2 MPi με τους 84 ίππους και τα 110 Nm ροπής, καθώς και τον εξαιρετικό 1.0 T-GDi απόδοσης 100 ίππων και 172 Nm ροπής. Τα μοτέρ συνδυάζονται με μηχανικό πεντάρι ή το αυτόματο (AMT5) στην περίπτωση του 1.000άρη turbo.

Σε σχέση με το απλό i10, το N-Line έχει πιο δυναμική εμφάνιση χάρη στους μεγαλύτερους προφυλακτήρες, τις ζάντες 16 ιντσών, τα κόκκινα διακοσμητικά, τον μικρό διαχύτη, τα φώτα LED πάνω στη μάσκα και τους αεραγωγούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ίδια ατμόσφαιρα επικρατεί και στο εσωτερικό, με τους ανθρώπους της Hyundai να τονίζουν τον σπορτίφ προσανατολισμό του δημοφιλούς mini μοντέλου μέσω των αλουμινένιων πεντάλ, των κόκκινων ενθέτων, του τιμονιού με το λογότυπο N Line και των ανασχεδιασμένων καθισμάτων.

Ο εξοπλισμός είναι ο πιο πλούσιος της κατηγορίας, περιλαμβάνοντας πλειάδα συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού και ψηφιακές υπηρεσίες. Οι τιμές ξεκινούν από 15.590 ευρώ για την έκδοση 1.2 MPi και από 16.290 ευρώ για την 1.0 T-GDi. Ωστόσο η Hyundai προσφέρει μια έκπτωση αξίας 800 ευρώ, ρίχνοντας τις τιμές στα 14.790€ και 15.490€ αντίστοιχα.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης