Του Λουκά Παπαλάμπρου

Μπορεί από το εφετινό σαλόνι της ελβετικής πόλης να απουσιάζουν πολλά και τρανταχτά ονόματα της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας, ωστόσο όσοι το επισκεφθούν θα έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν μία μοναδική εμπειρία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Ελβετοί θα δημιουργήσουν στην αίθουσα 7 του συνεδριακού κέντρου του Palexpo μία πρωτοποριακή εσωτερική πίστα για test drive. Η διαδρομή θα έχει μήκος 456 μέτρα και στο κέντρο του ιδιαίτερου αυτού circuit θα τοποθετηθεί ένα VIP Lounge, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να χαλαρώσουν, να φάνε και να πιουν τον καφέ τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές της έκθεσης της Γενεύης, θα υπάρχουν τουλάχιστον 48 αυτοκίνητα από 15 διαφορετικούς κατασκευαστές και πιο συγκεκριμένα από τους: Audi, BMW, DS Automobiles, Honda, Hyundai, KIA, Mercedes-Benz, Porsche, Renault, Seat, Skoda, smart, Toyota και Volkswagen.

Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να επιλέξουν όποιο αυτοκίνητο επιθυμούν και πίσω από το τιμόνι θα είναι οι ίδιοι. Για λόγους ασφαλείας, στο κάθισμα του συνοδηγού θα βρίσκεται ένας επαγγελματίας.

Προκειμένου να μην υπάρχουν καθυστερήσεις, οι διοργανωτές συστήνουν στους επισκέπτες της έκθεσης που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στα test drive να δηλώσουν συμμετοχή μέσω της εφαρμογής του Geneva International Motor Show, η οποία είναι διαθέσιμη από τα App Store και Google Play Store.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης