Τις πρώτες εικόνες από το εσωτερικό του νέου της hyper car, παρουσίασε η McLaren, δίνοντας μας μια πρόγευση πριν από τα επίσημα αποκαλυπτήρια, που θα γίνουν στις 5 Μαρτίου στη Γενεύη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκπληκτική η λεπτή κεντρική κονσόλα με τη μεγάλη οθόνη

Όπως φαίνεται ξεκάθαρα, η καμπίνα της P1 είναι επενδυμένη από ανθρακονήματα, με τα αγωνιστικά καθίσματα να εντυπωσιάζουν με την σχεδίαση τους. Το τζάμι του παρμπρίζ εκτείνεται αρκετά πίσω, με την κεντρική κονσόλα να είναι αρκετά λεπτή και να περιβάλλετα και αυτή από carbon. Έχει μια μεγάλη οθόνη αφής και ελάχιστους διακόπτες, θυμίζοντας περισσότερο tablet, ενώ ο πίνακας οργάνων είναι ψηφιακός. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα καθίσματα έχουν βάρους 10,5 κιλά έκαστος και ρυθμίζονται και σε γωνία

Το τιμόνι είναι αγωνιστικών προδιαγραφών και είναι επενδυμένο από alcantara και ανθρακονήματα, με τα paddles αλλαγής των σχέσεων να είναι πιθανότατα από τιτάνιο.

Να σημειώσουμε ότι η νέα McLaren P1, τροφοδοτείται από ένα V8 twin turbo κινητήρα 3,8 λίτρων, ο οποίος αποδίδει περισσότερους από 700 ίππους, προσφέροντας εκπληκτικές επιδόσεις. Θα παραχθεί σε ελάχιστες μονάδες, με την τιμή της να υπολογίζεται σε αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

Ο πίνακας οργάνων έχει ένδειξη ακόμα και για τις πιέσεις G

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης