Εδώ και λίγες ημέρες είναι διαθέσιμες στην ελληνική αγορά δύο νέες εκδόσεις του Fiat 500. Με έμφαση στον σπορ χαρακτήρα, απευθύνονται σε ανήσυχους αλλά και απαιτητικούς πελάτες. Εξωτερικά διακρίνονται οι σπορ προφυλακτήρες, τα πλαϊνά μαρσπιέ, η πίσω αεροτομή, οι σκούρες επιχρωμιωμένες λεπτομέρειες αλλά και οι ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών. Από εκεί και πέρα, στην καμπίνα αίσθηση κάνουν το σπορ δερμάτινο τιμόνι με κόκκινες ραφές, η νέα λαβή μοχλού ταχυτήτων, το ασημί ματ χρώμα στο ταμπλό και τα σπορ καθίσματα με κόκκινες ραφές. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λεπτομέρεια ακόμα και στον λεβιέ ταχυτήτων

Oι εκδόσεις Sport προσφέρουν επίσης ένα πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού, που τονίζει τον ιδιαίτερο χαρακτήρα τους. Έτσι, στάνταρ είναι οι 7 αερόσακοι, ο κλιματισμός, το κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, οι ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι και θερμαινόμενοι εξωτερικοί καθρέφτες, οι προβολείς ομίχλης, το ηχοσύστημα με RadioCD/MP3 Player, το σύστημα Blue & Me με χειριστήρια στο τιμόνι, το σύστημα Start & Stop κ.ά..

Οι εκδόσεις Sport του Fiat 500 είναι διαθέσιμες με τους κινητήρες 0.9 Twinair βενζίνης 85 ίππων και 1.3 MTJ πετρελαίου 95 ίππων. Οι τιμές είναι 13.450 ευρώ για την πρώτη περίπτωση και 13.940 ευρώ για τη δεύτερη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης