Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Το νέο Tucson έχει δημιουργήσει το δικό του fan club με μία εντυπωσιακή εμφάνιση που σε καμία περίπτωση δεν περνά απαρατήρητη. Επειδή όμως δεν ξεχνά και τον  πραγματικό ρόλο ενός SUV μοντέλου, η Hyundai το αγριεύει στη νέα έκδοση XRT, ανοίγοντας τα δρόμο για νέες περιπέτειες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Tucson XRT για περισσότερη αγριάδα
Το πιο «σκληρό» κοστούμι του φόρεσε το επιβλητικό SUV και ονομάστηκε XRT, θέλοντας να δείξει πως δεν φοβάται να λερωθεί. Η νέα αυτή έκδοση διαθέτει δεκάδες μαύρες επενδύσεις που αγριεύουν την εικόνα, με αποκορύφωμα τις 19άρες νέες ζάντες αλλά και τις εγκάρσιες ράγες στην οροφή. 

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρία, έχει προστεθεί και σκαλοπάτι στις πόρτες, ενώ και στην καμπίνα η εικόνα του μαύρου συνεχίζει να είναι έκδηλη σε καθίσματα και ταμπλό (με ειδικές επενδύσεις). Παρά όμως την διαφορετική εικόνα, η κορεάτικη φίρμα δεν προχώρησε σε καμία αλλαγή όσον αφορά την ανάρτηση ή τα μηχανικά μέρη, με το σύνολο να αποδίδει σε off-road διαδρομές όσο αποδίδει και στις υπόλοιπες εκδόσεις.

Η εν λόγω, πιο σκληρή αλλά και επιβλητική έκδοση XRT, θα προσφέρεται αρχικά για την αγορά των Η.Π.Α. με τους αγοραστές να έχουν την δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε δικίνητη και τετρακίνητη έκδοση. Και στις δύο όμως περιπτώσεις το μοτέρ είναι κοινό, και πιο συγκεκριμένα 2.500κ.εκ. με απόδοση 187 ίππους και 241 Nm ροπής. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες δεν έχει γίνει γνωστό εάν η Hyundai θα λανσάρει την έκδοση αυτή και σε άλλες χώρες. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης