Επιμέλεια: Στέφανος Παπαδόπουλος

Η πασίγνωστη εταιρεία κατασκευής συστημάτων πέδησης Brembo θα βρίσκεται, σε λίγο καιρό από τώρα, «μέσα» στην επερχόμενη νέα έκδοση του παιχνιδιού Gran Turismo 7, της δημοφιλέστατης κονσόλας Sony Playstation. Τα βελτιωμένα φρένα της ιταλικής φίρμας θα προσφέρονται στους παίκτες ως επιλογή αναβάθμισης μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του προέδρου της εταιρείας Polyphony, που δημιούργησε το Gran Tursimo πριν από 25 χρόνια, Kazunori Yamauchi, η Brembo, αποτελούσε πάντα μια αξιόπιστη λύση για τα αυτοκίνητα αγώνων και όχι μόνο – ακόμα και από την εποχή που έτρεχε ο ίδιος, διότι η υψηλή ιπποδύναμη, σε συνδυασμό με το μεγάλο βάρος των αμαξωμάτων χρειάζονται μερικές φορές ενίσχυση στο τομέα του φρεναρίσματος

Οι αναβαθμισμένες δαγκάνες φρένων, θα προσφέρονται σε οκτώ διαφορετικά χρώματαΠολλές επιλογές σε δίσκους και δαγκάνες για κάθε γούστο

Η Brembo μετρά 60 χρόνια ιστορίας και από τη δική της πλευρά, δηλώνει ιδιαίτερα ευχαριστημένη που η νέα γενιά θα έχει την ευκαιρία να αναβαθμίζει τα εικονικά μοντέλα του παιχνιδιού, με μεγαλύτερους και διάτρητους ή κεραμικούς δίσκους, καθώς και με 4πίστονες, 6πίστονες δαγκάνες φρένων κ.λπ., σε οκτώ διαφορετικούς χρωματισμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εικονική «προπόνηση» για τους νέους της επόμενης γενιάςΗ νέα έκδοση του παιχνιδιού Gran Turismo 7 αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2022. Θα είναι συμβατή με το Playstation 4 και Playstation 5.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Sony συστήνει τις «Ιδανικές για PlayStation 5» BRAVIA XR τηλεοράσεις

Αυτή η Alfa Romeo θα σε κάνει να χάσεις τον ύπνο σου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης